Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, July 16, 2011

...Bertambah Satu Lagi...

yeahhhhh.. akhirnye!! berjaya jugak godek2 design blog ai nih... lama dah sebenarnye nak godek2.. tapi asik x de masa jek..

malam tadi delisha n anis tido awal.. ai plak macam x ngantuk jek.. makanye.. ai pon jalan kan operasi.. akhinye.. berjaya jugak!!!



tadaaaa... delisha punye birthday ticker... tambah lagi 1 ticker kat blog ai.. pastu buat balik ticker my anis.. lepas birthday dia yang ke 4 bulan 3 hari tu.. nih baru ade mood nak godek2 ticker dia.. hehehehe..

ai tengok blog orang len slalu tukar2 cat.. blog ai nih dh lama dh x bercat baru.. malas sebenarnya nak godek2.. cuma skrg nih.. kalo boleh nak godek2 header.. maklomlah.. dh tambah lagi sorang dalam famili kami nih.. tapi.. tak tahu lah bila nak godek2 nih!!!

header sekarang nih pon kawan blogger jugak yang tolong buatkan.. ai x jumpe pon lagi dengan balkis nih.. tapi dia tetap sudi untuk tolong ai buatkan header tuh.. thanks ye balkis..

sekian... n3 godek blog..

p/s: korang rajin x godek2 blog???

5 comments:

Huda said...

ikut mood gak :) kalau tgh rajin mmg abih digodek sumenye :)

aEn+aReaL=Ryan said...

bestnyer da tambah 1 lagi bday ticker..

eB ezrin said...

wahh... sng nk plan kan? :)

Sidratul Muntaha said...

maleh an godek
klu boleh blog tu nak bgi lagi kemas giler aderlah...
yg ade skunk ni pun rasa mcm semak jer

wahida said...

aku ni dari first anniversary blog dah canang kata nak tukar cat baru, tapi aku takde masa la...header pun tak berganti lagi tu, aku ingat nak upah org je la..kalau tunggu aku, mmg tak de nak buatnya la....


huhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...