Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 5, 2011

...Sehari Sebelom Start Keje | Dialog Semalam...


Ngah sonok2 nyusu baby tetiba HP berbunyi.. bila tengok kuar Private Number.. urmmm.. sape plak nih..

Ai : Helo..

Org Dalam HP : helo Datuk Azura..muahahaha..big bos rupenye.. muahaha..

Ai : Yer Tan Sri NG.. kakakakaka..

My Boss : i ingat u x mau keje dah..

Ai : Mau lah NG.. nanti sapa mau sign NG punye chq lor..

My boss: besok u datang awal sikit ahh.. NG ade banyak bende nak mintak u buat..

Ai : Baik NG..(dalam hati: hampes jek!! kakakaka)

My boss : NG nak mintak tolong u buat ini..itu.. bla..bla..blaaaaaaa....

sehari sebelom masuk keje ai dh dapat list kerja yg ai kena buat.. sabar jek lah kan~ so hari ni ai kena bertungkus lumus settlekan kerja yang sudah tersenarai tuh..

so.. marilah kita sama2 bekerja bersungguh2..muahahaha..

sekian.. dialog semalam


7 comments:

Myra Jay said...

Kerja rajin2 na..
Memang kalau cuti lama nie rasa malas je nak kerja balik kan.. :)

Nens Collection said...

naseb die x post laju listing keje tu..hehe

eT said...

haha...sure boss asik termimpi2 jek anak buah dia...ari2 tgk kalendar tuh...:p

eB ezrin said...

slamat kembali yer :)

wahida said...

adoi...sabor je la dapat bos mcm tu...hampeh tol!!

cik nani said...

kesiannye my sis..xpe2..balik umah tgok baby mesti hilang kan...=)

Zura said...

tensen nye cm tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...