Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, July 4, 2011

...Besok Dah Kena Kerja....


kerja..kerja..kerja..

Akhirnye.. hari ni menjadik hari terakhir cuti bersalin ai.. rasanye baru semalam bersalin.. muahahaha.. cepat sungguh masa berjalan.. tak terkejar jek rasanye.. rumah pon x abes mengemas lagi..

besok Delisha dan kakak Anis dia akan duk rumah ibu dorang.. semalam dah gi jumpa ibu dia.. harap2 mereka berdua ok kat sana..lebih2 lagi Delisha.. pertama kali duk umah ibu dia.. nasib kakak anis dia ade.. boleh tolong2 tengokkan adik dia..

ai plak.. kalo ikutkan hati memang malas lagi nak masuk keje balik.. malas sgt..kekeke.. tapi nak tak nak kena jugak masuk keje.. huhuhuhu..malasnyeeee!!!!
harap2 masuk keje esok x de lah perkara yang buat mud ai down.. lebih2 lagi My big boss.. dia tuh pantang nampak muka ai.. ade jek lah bendenye.. oppsstt.. termengumpat plak..muahahaha.. OK..dia boss..sume dia betol!!!

korang tolong doakan agar ai bersemangat nak masuk keje esok k~ moga dapat lah jalankan tanggung jawab seperti sedia kala..aminn..

sekian.. citer orang malas nak masuk keje..lalalala


7 comments:

Nens Collection said...

kejap je kan..slamat bekerja..hehehe

washura10 said...

statement "cepat je masa blalu" tu tpaksa aku bangkang
wat ms ni..hahaha..tgu sebulan dr skrg br aku
sokong n stuju blk dgn statement tu..hahaha..
selamat bekerja sok..hehe

washura10 said...

statement "cepat je masa blalu" tu tpaksa aku bangkang
wat ms ni..hahaha..tgu sebulan dr skrg br aku
sokong n stuju blk dgn statement tu..hahaha..
selamat bekerja sok..hehe

eB ezrin said...

biler leh jumper nih :)

Zura said...

gigihkan diri menapak ke opis ye nafira..hehe

Fieza79 said...

huwaaa dah nak keje...cepat betol masa berlalu kan tup2 dh nak keje...hrp2 besok keje dgn bersemanagat tau..tanam kan azam siap2 mlm ni hehee...

Huda said...

slmt kembali bekerja :) cepat je masa berlalu kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...