Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 5, 2011

...Kembali Bekerja...

Alhamdulillah.. hari ni ai dah start keje balik dah.. setelah 2 bulan bercuti.. rasa cam nak tambah lagi sebulan jek..muahahaha.. sonok duk rumah rasanye.. melayan kerenah anak2.. walaupon kadang2 anak2 bisa menaikkan hangin mamanye.. tapi puas sebab mereka duk depan mata..huhuhu..

Apakan daya.. mamanye terpaksa keje.. harap2 mereka paham keadaan mamanye.. hari ni hari pertama hantar Delisha rumah ibunye.. nasib dia x meragam.. duduk jek dalam car seat..bertemankan kakak anis dia yang bermulut becok.. kekekeke.. walaupon rumah ai sekangkang kera jek dengan umah ibu mereka.. tapi Delisha tetap duduk dlm carseat..hehehe.. demi keselamatan..

kerja kat opis x yah cakap lah.. berbaris tunggu di siapkan..muehehehe..nasib lah ade staff baru yang handle akaun.. kurang sket keje ai.. tapi, nasib jugak keje banyak kat opis.. tak de lah asik pikirkan anak jek.. huhuhu.. sedih sebenarnye tapi terpaksa jugak gagahkan semangat..

hari nih jugak ai kembali drive kereta pergi kerja.. alhamdulillah.. sudah boleh memandu sendirik pergi keje.. pelan2 bawa.. lama2 mesti ok kan.. korang doakan ai selamat pergi dan balik kerja k..

ok.. stop sini dulu.. ade keje nak kena siap kan cepat.. tender dh nak hantar.. kerja rajin2 korang.. tataaaaa..

sekian.. citer org baru start keje..lalalala


4 comments:

Nens Collection said...

selamat bekerja..ngeh ngeh ngeh

Cts said...

Salam kenal..selamat kembali bekerja..i masuk kerja 1st aug..skrg tgh pantang lg..hehe

cik nani said...

semoga semuanya okey2 aje sis..n selamat kembali bekerja..mesti duk kat opis rindu puteri2 kat umah tu kan..hehe..

Huda said...

elok2 bekerja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...