Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 4, 2011

...Haih~ Sedihnye Dalam Hati...

salam hari Jumaat semua~ minggu nih asik hujan jek kat shah alam.. pagi2 hujan yang x lalu tuh.. semalam ngan hari nih ai sangkut dalam jam.. mencikk jek.. naik kebas kaki ai nih.. nasib lah pakai kete auto.. kalo kete manual.. mau ai stop jek kete kat tol tu..

Dalam minggu nih.. mood ai sangat ke laut.. tambah plak bz.. semalam gi putrajaya.. lepas lunch baru ade kt opis.. dah kena kelam kabut settle kan itu ini.. urrmmm.. malas lah nak citer panjang.. kalo citer hal keje nih.. sampai pencen pon x abes kan.. spoil kan mood ajek..


hujung minggu nih kita dah nak sambut hari raya korban.. korang balik kampung ke cuti nih??? ai nampak gayanye x dapat balik..huhuhuhu... kalo ikutkan memang sedih.. tapi bila mengenangkan masalah kami nanti.. ai redho.. mungkin inilah pengorbanan terbesar ai kot.. x balik raya... uwaaaaaaa...

kalo balik raya pon... mesti kami penat atas jalan jek.. terkejar sana sini..dengan cuti 3 hari jek.. my hubby plak x leh sambung cuti.. tak pe laaa... berkorban lah raya nih.. adik ipar ai yang kat Klang pon x balik katanye.. boleh lah raya ngan dorang..

eB pon ade jemput kami datang beraya umah dia.. kalo kami x balik.. kekeke.. betol kan eB..hehehehe..

lepas raya nanti, kalo ade rezeki.. kita apply cuti lama sikit yer bang.. kita kampung.. huhuhuhu..

sekian.. citer orang x balik raya..uwaaaaa...

p/s: korang balik x raya nih???

p/s: sape yang pernah x balik raya??? ok x raya diperantauan???

17 comments:

hajarus said...

hjr xpernah lg x blk raya... pernah nak try x blk aildiladha last year tp xleh tahan, last2 tengah hr raya tu kemas2 ala kadar zaaaassss blk johor... hehe...

Nens Collection said...

skali skala beraya jauhh..hehe,
aku pon balik semalam jekk..janji dpt balik..yehaaa

eB ezrin said...

yer betoi3... tapi kami laks yg tetiber nk gi bercuti sbb x blk kg.. hik3...'ps: slamat hari rayer yer zura. kom slm xoxo ngan delisha :)

ct rahani said...

tahun ni sy balik umah mertua jer.. last year kami beraya kt rumah sndri sbb cuti 1 hari je.. sedih la jugak tp ok sbb jiran2 pun ramai yg x balik.. lg pun diorang ader wat majlis korban beramai2.. meriah la jugak..

oya said...

balik nogori jer..

Myra Jay said...

Bestnyer nak p beraya dengan eB lagi :)


Selamat Ari Raya ye Zura dan family..

Nanti jenjalan kat Penang tau :)

::NureeN:: said...

wah beraya ke umah eb ke.. bestnya.. nk join hehhee....
berkorban utk hari raya korban k :)

t c..

Salina@IbuAqil said...

Alololo sian.. Yang, Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

wan habibah said...

bestnya... me raya rumah sendiri je

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x kisah penat dijalan, janji happy dpt balik kg :P

Papa Mifz said...

papa mifz tahun nih rayo kojo...

shiela latif said...

siannya baca citer org tak balik raya nieh...cabor ya mama cabor...hihi

pak long said...

salam aidil adha...
appy selalu hendaknya

Dalila Hamid said...

Salam Aidiladha.... thun ni dela x blik kg... :(

- GC - said...

sy pun tak balik.. rilek je.. haha..

MAMASUE said...

nafiraa,mamasue raya kt umah mak je kt usj...hehehe...kali ni turn mamasue beraya kt sini.sbb raya aidilfitri baru2 nih dah beraya kt umah hasben.tp beraya kt perantauan (even kg hasben pun) mmg agak tak complete lah....kan?

wahida said...

aku raya kat umah mertua je nok...
ada rendang ngan sup tulang lagi...hehe...

sian ko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...