Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 3, 2012

...Blog BerWajah Baru | Cer Korang Test! Ada Masalah Tak???

Hehehehehe..
Yer.. Yer.. Hari nih ai mengulat!
Tetiba Mood Nak edit blog datang!
Muahahahaha..

Jadiknye.. inilah hasilnye..
cam ner??
Ade masalah x??
berat x korang nak bukak blog ai nih???

Ai x tambah pape pon.. Juz edit kat design blogspot tuh jek..
pastu edit2 tulisan.. itu jek pon..
kikikiki..

kalo ade masalah nak bukak blog ai sila inform yer..
TQ.. :P
Sayanggggg korang!!
Muashxxx!!

12 comments:

Shiela Latif said...

ok je mama takder problem...cantik!! :)

MRS. K said...

ok.. no problem!

Salina@IbuAqil said...

Ok dear..
No problemo!! ;)

Aine Ainun said...

Okis,
no problem=)

s

ct rahani said...

ok jer.. nk loading pun senang.. cantik!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

guna template baru yer. nape tak cuba comment yang baru tu. http://buzz.blogger.com/2012/01/engage-with-your-readers-through.html

kak eliss tak leh buat sebab guna template lama..sayang nak tukar tapi jelez sebab komen dia dah comel..gerammm

Sidratul Muntaha said...

dance mat tu ko cari kat mudah.com
pastikan ade mention yg ade cd punya
ko install dlm pc
lepas tu
ko run
dah boleh main
ade level2 dia
nak single
nak double
nak beginnner,etc.
klu tak silap boleh pasang kat tv sekali
paling mahey dlm rm80 aku pernh jumpa
paling murah 50
tak sure la termasuk kos pos atau tak
ni laki aku yg belikan
klu aku segan nak gi gym sengsorang
aku buat dlm opis tghari2 buat atau time jumaat tu

dela said...

ok aja...

eB ezrin said...

ok. xder mslh :)

Papa Mifz said...

jap ambik penimbang nak timbang...hehe

MaryaYusof said...

Ok je..no problem :)
Nice...wajah baru!

Atia Adina said...

eh ra....wall dia sama plak ngan atia nyer...atia polkodot kaler biru...ra kaler purple

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...