Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 2, 2012

...Hari Terakhir Di Kuantan | Selamat Berjuang Adikku...

Salam Hari Khamis!!
Aper cer korang hari nih?? ok??
ai bz sikit pagi2 tadi.. kena settlekan kerja urgent..
Petang nih nak kena submit ke Kementerian Kewangan.

N3 hari ini pon citer kami kat kuantan.. hehehe.. banyakkan?? maklumlah ai kan cuti panjang hari tuh.. makanya banyaklah gambar yang nak di sharekan..kikikiki..
Layankan jek laaa..

Hari Terakhir ai kat kuantan..
24hb Jan 2012.. Kena Admitkan adik ai ke Wad Semula.. Setelah beberapa hari di benarkan pulang setelah melakukan MRI..
Esoknnye.. 25hb Jan 2012.. adik ai perlu mengambil sampel sel kanser untuk di analisa.. Sebelom mendaftar masuk, Kami ajak dia makan dulu.. baru tenang nak masukkan dia ke Wad.. kalo x, nanti risau dia lapar plak kat wad nanti..

Adik ai yang pakai baju itam tuh~

Selamat berjuang Adikku!!
Kami Semua Sentiasa Mendoakan Mu!!
Sentiasa Berada Di Belakang Mu!!
Terus Kuat Yer!!
Teruskan Perjuangan Mu yer!!
KAMI yakin Kamu Mampu!!!
Moga Allah Sentiasa Menolong Kita!!

Delisha yang hepi sokmo.. sampai mata sepet.. cam mamanye..kikiki

My Anis, Mak teh & Makcu dia.
Posing dulu sementara tunggu makanan sampai..

Me & My lovely Mom

My lil brother & My Lovely Dad..
Bukan senang nak amik gambar ayah ai nih!!
Kadang2 jek dapat tangkap ayah ai nih..
Kikikiki

My Hubby n My Delisha..
Papa Berusaha PEACEkan Jari Delisha

Bolehlaaa..
Hampir berjaya PEACEkan Delisha..
kikikiki.. Tomeykan

K.A.M.I
Tengah Kusyuk Makan.
Lapar Punye Pasal!
kikikiki

Tempat KAMI makan nih kata adik ai.. BENTENG eh! ke Benting eja nye?? belasah jek lah korang!! .. tepi sungai Pahang.. cantek sangat tempat tuh~ Food Court nih betol2 mengadap Hospital Besar tuh.. Seberang jalan jek!


Lepas Makan My hubby gi Melawat kawasan dulu~
Bawa Delisha sekali..
Kasi can mama makan plak!

Salah satu Permandangan cantik!
JETInya.. kat sini korang leh naik boat untuk pusing2 area sungai pahang nih!

Ke Jeti..
cantikkan!!
ai x pergi ke sini.. My hubby n Delisha yang merayap sampai ke sini..

anak dara yang kecik~

Anak Dara ai yang besar~ PEACE!

Me.Neni.Anis
Lepas makan, kami plak merayap.
sambil2 tuh wajiblah amik gambar kenang2an!!

Me.Adik Na.Anis
haih~ nampaknye lepas nih adik ai lagi tinggilaaa...
tapi! X leh lawan kecomelan kakaknye nih!
Muahahahaha!!

Dah siap Posing kami terus ke Hospital..
Daftar Masuk dan terus ke Wad di Tingkat 8.
My Mom stay kat Hospital dengan Adik Lelaki ai..
Dalam Pukul 8 Malam siap semua urusan
&
Kami gerak balik ke Shah Alam!!
InsyaAllah.. Akan balik lagi untuk memberi semangat dan sokongan padu pada adik lelaki ai.. doakan ai di murahkan rezeki~ amin!!!

Sekian.. Citer Hari Terakhir di Kuantan

10 comments:

LYAfrina said...

lya pernah naik bot kat kuantan river criuse ni.. dia bawak round habis..mmg cun sgt view..blh tgk byk bot2 nelayan..

lya doakan adik zura kuat & tabah utk bjuang..jgn sesekali myerah kalah n bputus asa..percayalah.. tuhan menguji krn dia sygkan adik zura n famili... dan y paling penting..bla jd mcm ni dlm famili..kt akan lbh mghargai antara satu sama lain... sesungguhnya..setiap hari melalui keakitan itu.. digugurkan dosa2 keil sperti daun2 bguguran..amin...

|| NaFiRaa || said...

Lya..
Amin~ zura pon harap dia terus kuat! dan kami sekeluarga akan terus sokong dia dari belakang~

Salina@IbuAqil said...

Senyuman semua adik beradik sama jerk..
TC dear.. ;)

maszmadi said...

penah sampai benteng nieh tp x penah lak samapi ke jeti..

moga adik kak ra sihat kembali yerk...

::NureeN:: said...

tgk adik zura x bermaya.. insyaALLAH zura sama2 kita doa moga adik zura cepat sembuh dr penyakit tersebut.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga dia terus tabah.

lama gila tak gi benteng tu..rindunya masa ai kapel dgn encik suami dulu. sg kuantan menjadi saksi. chewah ;p

zh-ena said...

tak pernah jejak lg kaki ke kuantan

Papa Mifz said...

pernah sekali ke kuantan...sempat singgah teluk cempedak...

Faidhatul Arfah said...

HOLA,
Already follow u heee ;p
nice blog (:

MaryaYusof said...

Nafira,

You must be strong & support adik you k... Allah menyayangi kite dgn dugaan yg mampu kita lakukan... insya'Allah, saya sentiasa mendoakan yang baik-baik buat keluarga kamu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...