Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, February 1, 2012

...Menenangkan Hati Di Pantai Teluk Cempedak...

Salam Semua..
Selamat Bercuti Kepada semua teman2 di Kuala Lumpur yang menyambut hari wilayah pada hari ini..
Hari ini Federal highway adalah sangat lengang.. kikiki..

coretan hari ini masih berkisarkan cerita di kuantan.. Tak pasti plak hari keberapa di Kuantan.. selepas waktu melawat pukul 2 petang.. Semua orang masih belom makan tengah hari.. hanya sempat bersarapan pagi di rumah Neni..

Bila di tanya ke manakah destinasi makan kami??.. adik ai request ke tepi pantai.. Teluk Cempedak~ Good Idea jugak tuh.. ai pon belom pernah sampai sana jugak.. terus telepon Neni tanya cam ner cara untuk ke Teluk cempedak.. ketika itu Neni berada di opis.. perlu juga masuk opis kerana itu pon tanggung jawabnye.. bila waktu luncuh dia pergi hospital untuk melawat adik ai.. agak kelam kabut jugak.. tapi kena jugak hadapinye.. moga Neni pon terus kuat..

akhirnye kami jejak jugak kaki di Pantai Teluk Cempedak.. x susah pon nak carik pantai ni.. ikut jek signboard.. mesti sampai.. ini area food court.. cantek sgt..

betol2 ngadap pantai.. cantek.. tenang.. dan menyegarkan..

Ma dan Adik Na.. Semua dah lapar.. hehehehehe

My hubby, My Delisha n My Anis.. MuashhhX!


TinGG!! Delisha Tukar Baju IJO..
hehehehe.. sebenarnya seluar biru Delisha kena 'yak' masa kat hospital.. sampai2 kat Teluk Cempedak.. My mom suruh carik baju untuk Delisha.. carik punye carik.. dapat lah yang nih.. ingat nak carik yang "Teluk Cempedak" malang sekali x de saiz plak.. tak pe laaa..

Sambil2 carik baju Delisha.. ai beli jugak untuk diri sendirik.. cam biasalah.. mesti carik FM kan~ kekekeekeke.. nanti ai tunjuk2 kat n3 lain ek~ :)

Delisha sekarang pantang disuakan dia camera.. mesti senyum sampai nampak semua gusi2 dia.. saje buat Mama dia GERAM!! Rasa nak gomol2 jek kan~

Menu Kami Hari tu.. cam biasa.. gambar makan sokmo x de.. sebab masing2 dah lapar..muehehehe..

Ma & Adik Na = Set Nasi Putih dengan Ayam Goreng Berempah

Ai = Set Nasi Putih dengan Ikan Siakap Bakar (1 Orang Makan)

My Hubby & My Anis = Set Nasi Putih dengan Ikan Pari Bakar

Pastu My hubby tambah lagi 2 ikan pari bakar..

makan panas2.. memang meletops!!

Dah Habes makan.. My hubby ajak ke tepi pantai.. saje nak amik angin sambil2 tuh bolehlah posing untuk kenang2an.. :)

Hepi Jek Anak ai kan~ sonok dapat layan angin tepi pantai..

My hubby n Delisha

My Anis, My Hubby & My Delisha..
sementara menunggu Makcu Anis beli buah tangan.. kami posing dulu.. hehehe.. My Anis dah dapat belon buih.. nenek dia belikan~

Delisha yang selalu bagi senyuman menawan kat mama dia..

Okey.. ready..

1
.
.
2

TIGA!!! Sweet kan~ suka sangat gambar nih..

Sempat jugak ke hujung pantai.. tengok monkey.. boleh tahan banyak jugak monkey kt situ.. ai x pergi pon.. dorang bertiga jek pergi..

akhir sekali.. terima lah potret kami sekeluarga kenang-kenangan di

PANTAI TELUK CEMPEDAK, KUANTAN PAHANG

sekian.. citer KAMI di pantai..

15 comments:

Salina@IbuAqil said...

Bestnya dear..
Ambik angin tepi pantai.. ;)

- GC - said...

comel baju delisha.. ijooooo!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni tempat zaman den bercinta dengan my hubby :p rindu nak duk kuantan lagi.second choice after shah alam :p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lely n co. biasa gak lepak pantai ni..
tp kalo ari minggu, sggggtla crowded!
huh, x kose.. CNY baru ni lgla.. penuh ngan mat n minah indon.. ;-p

SYANI said...

Orang selalu cakap Teluk Cempedak ni best. Tapi tak pernah lagi sampai sana..

Sidratul Muntaha said...

dah pergi thun 2009 aritu tpinya tak minat sgt sbb dah lepak kat cherating..
huhuuh
balik singgah tak beli satah dekat permatang badak?

Fieza79 said...

best nya amik angin ptg...

kalo bwk si kecik tu mesti best ni kena angin pantai..sure kelakar tgk die gaya2 kelemasan kena angin..hehe

Zura said...

1st time pegi teluk cempedak terus jatuh cinta ngan ciptaanNya..tempat plg sesuai tuk lepak tenangkan fikiran..

::NureeN:: said...

x smpi cini lg.. ok la jgk kan dpt tenangkan pikiran yg tgh kerisauan kan :)
t c dear

ct rahani said...

memang tenang je kan fikiran dapat amik angin pantai.. :)

LYAfrina said...

mmg suka sgt ke TC ni..view dia mmg cantik sgt2 kan..zura naik tak jambatan ke hujung sana??

Dalila Hamid said...

alahai.. bestnya mmg dpt tenangkan minda...

Myra Jay said...

cantiknya pantai ni. boleh pergi ni:)

Atia Adina said...

adam dulu asal nak amik gambar mesti senyum....skg ni hampeh....susah nak amik gambar dia senyum ...serius jer

eB ezrin said...

gmbr last tuh cantek dh ha... nk wat header x? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...