Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 8, 2016

...Rezeki Yang Tidak Disangka...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Semoga kita semua mendapat keberkatan nye. Amin~

Rezeki Dari Allah kadang2 kita pon tak sangka kan~
tetiba jer datang. Alhamdulillah.

Semalam dapat kain batik Sarawak selai dengan kek lapis sarawak.
Kek memang dah lama teringin. sebabnye tengok ade 1 blogger tempek gambar kek lapis kat blog dia. tak ingat dah blog mana. hehehe

kain batik tu plak i memang plan nak carik selai utk buat baju raya tambahan.
masa shopping baju raya kat jakel haitu ade gak usha2 batik sarawak nih tapi x beli sebab bajet yang ade untuk baju raya sedondon jer dulu.
alih2 semalam dapat selai.. Allah Maha mendengar suara hati Hambanye.
Terima Kasih Allah.

Terima kasih jugak buat kelik i yang selalu beli ole2 untuk i kalo dia kerja luar kawasan (out station) selalu ade buah tangan dari dia. len kali beli lagi k~ ahaks.

itu jer nak tunjuk2 hari ini. 
sekian.. terima kasih.

Psstt: bagi cadangan sket.. kain batik tuh cantek wat baju or buat kain? TIA. :)



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

SYANI said...

Alhamdulillah...

Kakzakie Purvit said...

Sama corak tapi kakak punya warna pink belacan Zura
Kakak jadikan kain, padankan dgn baju kurung (kain plain).
Baju kurung tapi kakak letak renda di hujung tangan dan bhgn bawah badan.

Diana Rashid said...

Buat baju cantik..kain cari yang kain kosong..buat baju kurung biasa je.

norhidana miswan said...

cantik coraknya.... udahla org tu rajin menjahit tak lama lg tuh siap lah jd kain lawo tuh

wahida said...

wah bestnya dapat kek lapis sarawakk...i like...
bertambah best sbb dpt kain batik lagi tu...murah rezeki ko nok..

kalau aku, aku suka buat baju...buat kurung pahang...cantik weiii..kain carik kain kosong kaler gold atau hitam...

LYAfrina said...

alhamdulillah..mmg rezeki ni

Cho Zila said...

Syukurlah ada yang mendengar bisikan hati.. telepati... syukurkan nikmat kasih sayang dari insan yang baik hati...

Qhaifa Nur said...

Wahhh..rezeki tuh
Cari kain lain bt bju..sure cantikkk

Kek lapis suka tuhhh..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

kek lapis tu nak lagi ummmppphhh panaskan dalam microwave pastu potong..pergghhh

hainom OKje said...

Bestnya Zuraaaaa.....
Lagi semangatlah tu nak menjahit ek...bolehlah menyambil makan kek Sarawak hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...