Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 4, 2016

...Ucapan Hari Lahir Dari Mereka | Terharu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Mulakan minggu ini dengan aura yang positif. Yeahhhhh!

31.03.2016 haitu genap umur i 33 Tahun. hehehe
tp jiwa masih terasa muda. hak hak hak hak.
x de potong2 kek pon. sebabnye masa birthday Anis 11.03.2016 haitu baru makan kek. so, tak de rasa nak makan kek. cuma teringin nak makan Ayam penyet. hehehe
citer ayam penyet i citer next n3.

haini nih nak tempek ape yang i terima dari My Anis.
balik Hari Jumaat kot dia bagi pada i.

dapat 1 fail plastik bunga2.
sweet sangat kan~ dia kata fail plastik nih dia beli sbb mama (i) suka bunga.
hahahahahahaha.
mai kita tengok ape isi dlm fail nih. 

tadaaaaa... ade kad ucapan dari anakda Anis.


Mekasih Kak Long atas ucapan ini.
mama terharu sangat2.
mama pon sayanggg kak Long.

bukan sahaja dapat kad ucapan dari My Anis.
dapat jugak kad ucapan daripada kawan2 baik dia.


kad ucapan dari Carolyn.


Kad ucapan dari Adrian.

Kad ucapan dari Qasih.

Lukisan Dari Milda.
mungkin dia lukis tuh gambar Untie Zura.
sooooo gojes. hahahahha

Terima kasih semua atas Kad ucapan anak2.
Untie doa kan anak2 semua akan menjadik anak2 yang berjaya dunia dan akhirat.
Aminnnn.

Sweetkan kawan2 My Anis.
gigih buat kad ucapan. hehehe
Moga Anak i pandai bawa diri dalam pergaulan.
semoga My Anis mendapat kawan2 yang boleh membawanye ke arah kebaikkan dunia dan akhirat. aminnn.

Sekiannn... N3 kad ucapan.





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

SalbiahM said...

hepi belated birthday sis!

mawar_berduri said...

comelnya hasil kerja anak-anak ...

Siqah Hussin said...

comelnya hasil kad anak-anak :) seronok tengok.
selamat hari lahir! :)

norhidana miswan said...

suweet2 sumenye... tp paling tak menahan gambar yg last tuh... itu katun mmg cun n selim mcm aunty zura hahahha

Mummy Chubby said...

Happy belated birthday mama comel... saya doakan awak sekeluarga sentiasa dilimpahkan rezeki, aman bahagia bersama dunia akhirat k...

SYANI said...

Mesti seronok kan dapat kad birthday dari anak.. siap dari kengkawan anak lagi..

ct cheery said...

Alah sweetnya...beruntung sis..kalo sy tu buat joget lambak 5 saat kahkahkah

Ahmad Hasif said...

selamat hari jadi.. semoga diberi kesihatan dan dimurah rezeki ya..

Jalan2 sini.. Jom baca,,

Lajukan Load Blog ni Sekarang> article.

wahida said...

hepi belated beday my dear!!

ini betul2 sweet ni nok...bukan je dapat kad dari anak, siap kawan2 anak pun bagi...mesti ko terharu kan nok...aku yang baca ni pun tumpang seronok dan terharu...huhu...

LYAfrina said...

alahai..suweetnya ank2.. mau x tersentuh hati ibu kan..

shark said...

hepy besday beb..
semoga panjang umo dan dimurahkan rejeki ye..
dan bahgia selalu..:)

hainom OKje said...

Alahai suwitnya Zura. Berpengaruh jugak si Anis ni. Dengan kengkawan sekali dia borong suruh ucap bezday utk mak dia hihi...

Cantiknya si Milda lukis tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...