Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 13, 2016

...Terima Kasih Yang Tidak Terhingga | Medical Card...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
ceria2 selalu okeh~

Alhamdulillah.. Rezeki kami sekeluarga. 
Terima kasih lah kepada pihak syarikat tempat Cinta keje.
Semoga syarikat tuan terus maju jaya dan success!

Medical card buat isteri dan anak2.
bermula tahun 2016. 
sebelom2 ini pon isteri dan anak2 boleh claim jugak.
tapi kena bayar dulu then bawa bil untuk claim.

bermula tahun ini, bil rawatan utk isteri dan anak2 x perlu bayar dah.
trus masuk dalam akaun Cinta.
cuma perlu bawa kad ini saja.

Alhamdulillah.. Syukur sangat2. dalam ekonomi sekarang.
kad ini sangat2 lah membantu. bil rawatan pon bukan murah sekarang nih kan.
ubat2 semua pon dan naik harga akibat kejatuhan nilai ringgit kita.
dapat cover anak2 punye kos rawatan pon dah cukup baik dah.
i memang boleh claim dengan kampeni.
tapi kena kuar duit dulu lah.

Rezeki yang datang kadang2 di luar jangkaan kita kan.
sentiasalah bersyukur. Alhamdulillah.

Sekian.. 




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

Eliss Mie said...

ofiz abang kak eliss pun ada bagi jgk, dulu ING tapi dah tukar ke AIA. dah la uitm limit 2 jer klinik panel skang.. ok la membantu jugak yg penting boleh masuk wad kat KPJ atau DEMC..hehehee

SYANI said...

Alhamdulillah... ada gak perlindungan untuk satu keluarga.
Kompeni hasben saya cover staf je tak masuk family. So family kena la beli insurans sendiri..hehehehe

Kakzakie Purvit said...

Senang bila ada ni Zura
Bila-bila nak guna tinggal swap aje
Kakak dan anak-anak pun ada juga card subsidiaries dari sykt hubby kakak.

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah!!
Rezeki zura dan anak2..
Lepas ni tak ada susah hati sgt..

Cik Puan Eka said...

alhamdulillah rzki. Sama mcm saya gak, somi punya majikan, lhdn cover kami sekluarga. Bawa kad je pg klinik2 panel mereka. ASP.

Saye gov, mmg pg spital gomen ngn klinik gomen je hehe.

Husna Rahman said...

alhamdulillah..rezeki!

Mummy Chubby said...

Alhamdulillah...company kita pun guna pmcare open panel..kihkih...zura de instagram x? maklumla, dah lama xupdate blog kan..

shark said...

sama ler, company aku pun cover satu family but laki aku punya company kedekkss..
international tp kedekkss per barang kan ;p

babYpose said...

Syukur kan zura, rezeki ni memberi semangat skit amboi almaklumla tajuk entri sy hari ni hehe..

hainom OKje said...

Alhamdulilah....betul tu Zura, rezeki namanya tu. Ada anak kecik mcm Zura mmg perlu sgt Medical kad ni senang nak ulang alik ke klinik, tak yah keluar kan duit. Cinta mesti kerja company besar kan.
Masa kerja dulu company mak pun ada benefit cenggitu. Pak Jilapah punya company tak de.....

hainom OKje said...

Alhamdulilah....betul tu Zura, rezeki namanya tu. Ada anak kecik mcm Zura mmg perlu sgt Medical kad ni senang nak ulang alik ke klinik, tak yah keluar kan duit. Cinta mesti kerja company besar kan.
Masa kerja dulu company mak pun ada benefit cenggitu. Pak Jilapah punya company tak de.....

Diana Rashid said...

wah..bagus nya company dia..company suami saya kedekut..ekekekk

norhidana miswan said...

bagus toyota..... menjaga kebajikan family pekerjanya

wahida said...

Alhamdulillah...
sama macam company aku jugak, medical card cover satu family, sekali dengan dentist dan cover jugak untuk parents...
tahu je la nak gi doctor gigi pun dah beratus kalau nak tampal gigi je pun...

itu antara sebab aku sayang company aku sekarang, sebab ada banyak benefit...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

eh..sama la panel medical dengan ofis Tn.John..huhu

LYAfrina said...

waa..untung tu zura,, skarang kos prubtan mahal.. bila comp tnggung..dh rezeki tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...