Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 11, 2016

...Sudah Bermula...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Mulakan minggu ini dengan aura yang positif.

Ringkas jer haini.

Projek baju raya sudah bermula.
hahahahahahahhahahahahahahahaha.
sila jangan kecam i okeh! 
adat lah orang bekerja kan.. hujung minggu jer boleh fokus menjahit.
jadiknye, kita mula awal sikit. x de lah gopoh sgt kannn.

Semalam dapatlah potong baju i ngan baju melayu Amzar jer.
baju kakak2 dia kena lukis pola dulu.
ukuran pon belom amik lagi utk baju kakak2.

hujung minggu semalam x kemana2. 
fokus potong baju jer.
Nasib Cinta x de xtvt semalam. dapat lah Cinta tolong jaga Amzar.

Harap2 berjaya lah siapkan baju2 nih dalam tempoh yang di rancang.
kalo boleh nak siapkan sebelom puasa.
InsyaAllah. Mudah2an berjaya. Amin~

Sekian.. citer projek baju raya.

Pstt.. Korang pon dah start jahit/tempah baju raya kan? kan? kan?





 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

Zee Suhaini said...

wah dah start..semangat kena kental tu zura baru menjadi..

shark said...

besytttttttttt nyer weiii..
nak selai jubah dari hang bole...
boleee laaa bole laaaa...
hg ni kata nak wasap aku tak wasapp pun...:(:(:(

Kakzakie Purvit said...

Yg leceh pada kakak memotong Zura.
Jadi kalau nak senang potong semua sekali
Ada masa malam pun boleh jahit pelan-pelan
Yg pasti sebelum puasa dah siap
Puasa dah boleh concentrate dgn tadarus...

norhidana miswan said...

terasa kejelesan di situ.... pasni hari2 lh dia pakai baju baru

LYAfrina said...

gud luck zura...
untung sgt tau jhit sndiri..
klo tmpah mau beratus hbs klo byk2 lai..
lya pon dr dlu dh psg azam nk blaja mjhit..tp smpai ke sudah..azam tgl azam..

wahida said...

aku pun mcm dana...jeles tgkkkk...untunglaaaaaaa....

lieyalatif said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i is jeles so so so so muchhh hokeyyyy.....nape daku takde kebakatan dalam kejahitan niehhh...mencik2...siyes zura, lieya jahit jelujor sebab koyak pun teruk rupenye...lawak betul...sedangkan mak lieya tukang jahit femes tauu satu ketika dulu...masyukkk die amik upah menjahit jek....lieya ni takap lepas jahit baju anak beranak jadi le...mcm zura nieh ni haaaa...

adoiii bertuah anak2 zura dpt pakai baju air tangan maknye sendiri...bukan mcm lieya, google jek design pastu anta kat tailor...pastu nanti amik baju bile kene mahal membebel2 seorg diri kahkahkahkah...dah jadi tak ikhaskan hahaahahah...

ape2pun, caiyok zura....raye lagi 2 bulan nieh...tak saboo nak tgk hasilnyer....

Salina@IbuAqil said...

Bestnya....
Pandai zura menjahit..
Semangat tuh...
Bleh ler ina tempah sehelai..
Hihihihi

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

chaiyok-chaiyok..semoga berjaya!

babYpose said...

Alhamdulillah zura pandai buat baju raya, menjadi kebanggaan anak-anak nanti..moga berjaya zura..

ct cheery said...

Belum sis...nak pakai Kain batik jer raya t hehe

Raihanah Ahmad said...

memang kena start dah kan. saya pun dah hantar baju utk jahit. baju boys kita beli siap je lah

hainom OKje said...

Agak agaklah weyh....dah potong baju tu bawak bawaklah tunjuk....warna apa kekdahnya Raya tahun ni..

Rajinnya lah hai Mak Amzar ni ....ada anak kecik pun masih nak menjahit. Tapi nak tak heranlah Zura kalau sawan rajin dtg mmg gitulah jadiknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...