Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 26, 2010

...H.A.D.I.A.H...

korang suka dak kalo dapat hadiah???
aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sgt!!!
pompuan dgn hadiah mmg x boleh di pisahkan..(akulah tu)

di suatu petang yg dingin..(baru pas hujan).. si isteri dan anak telah dengan manjanye mengikut si suami pergi mengisi minyak..sampai jek di stesen minyak ESSO.. si suami yang ensem lagi kacak pon pergi lah bayar kt kaunter..maklumlah layan diri...

selepas bayar.. si suami kuar bersama 1 kotak, lalu di hulurkan kepada isterinye yg berada di dalam kereta..wahhh!!! isterinye dh teruja dh bila dapat hadiah tu!! bila di tanya kepada si suami ape bendenye.. si suami kata x tahu.. lagi lah teruja si isteri nak membuka kotak 'hadiah' itu..

dengan rakusnye si isteri membuka tepi kotak itu!!! skali KO!!!
TISU!!!!!
kotak tisu rupenye.. si suami sudah bantai gelak!!!!

ini haaahhh!!! kotak tisu upernye!!!! len kali tulis lah kat kotak tisu tuh..

'ini adalah kotak tisu'

x de lah ai tertipu!!! nyampah!!!
x pasai2 laki ai kena salotep balik kotak tisu tuh!!!!

bila dh di teliti betol2 kotak tuh... (dalam keadaan x gelojoh seperti tadi) baru lah ai nampak garis putus2 utk buat lubang amik tisu... aduhaaaiiii... kena betol ai!!!!

hahhhh.. kepada sesape yang isi minyak kt ESSO.. jgn tertipu cam ai k...
dorang kasi tisu.. bukan hadiah len..

tapi 1 aku nak puji ESSO nih.. dorang slalu bagi hadiah!!! dapat air mineral lah..dapat point tuh mmg dh lama.. yang bestnye point tu bila2 jek boleh tukar kat kedai dia.. tukar ngan minyak pon boleh..time2 darurat~

sekian sahaja citer pasal hadiah!!






18 comments:

Kancilbiru said...

hahaha..ok gak tu aku penah dapat tisu yang 30sen tu....

♫♪ Shahida ♫♪ said...

tisu pun tisu la...janji hadiah kan..hehehhe..eh awk..thanks follow dapur mek..

iem said...

haha,impun ingat hadiah rupanya kotak tisu

iem said...

haha,impun ingat hadiah rupanya kotak tisu

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
kekekeke... aduhai hadiah punye pasal...:)

|| NaFiRaa || said...

shahida..
haah.. tapi yg geramnye kotak tu x de pon tulis tisu.. tu yg laju jek bukak tuh!!

|| NaFiRaa || said...

iem...
tu laaaa... masa ngah belek2 ngan rakus tu x nampak plak garis putus2 tuh.. perkataan 'tisu' tu dh ler x de... kena btol!!!

Sidratul Muntaha said...

ayat rakus tu yg tak tahan tu..
ekekkeke.
by the way..
dulu time naik motor mmg rajin isi esso.
kdg2 tgh sesak..redeem minyak
tgh2 lapo
redeem jajan
ekeke..
tu dlu
lama dah.

M O N I C A said...

tisu pon tisu la..hahahahaha..tapi lawak la sis..romantik btl suami sis..>.<

JMR said...

hahaha..tertipu jua akhrinya..ok wat tisu tu..kire adiaha la gk kan...

|| NaFiRaa || said...

sidratul muntaha...
betol2.. laki ai pon redeem minyak.. time tu pon ngah sengkek..

|| NaFiRaa || said...

monica..
hehehe.. dh lah dapat hadiah.. komplen plak yer..suami sis ni suka mengusik~

|| NaFiRaa || said...

JMR..
ai x kesah dapat tisu.. yg ai geram sbb kat kotak tu x de yg menggambarkan bahawa itu adalah kotak tisu.. boleh??? hahhahaha belasah jek laaaa..

Sharinginfoz said...

nak tisu juga... hmm esso not bad actually, dapat point pas tu boleh tukar...... kumpul banyak2..

Nak Kahwin Awal Ke???

Berapa Duit Dalam Poket Anda???

mariani said...

kekekeke..nk gelak je..hehehe

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz...
betol2!!! point dia pon x de lah mahal sgt nak dapat.. pastu boleh tukar ngan macam2 bende...

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
hehehehe.. kena kan!!! tu lah pantang tgk hadiah!!!

Ad said...

hahahah...lawak lah ra ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...