Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 5, 2010

...Info Bersama..Rawatan Mata...

salam..
sudah keluar lunch ke u all.. aku kat opis lagi.. baru abes settlekan keje..
tetiba teringat.. ade bende nak kongsi ngan u all..

hari tu ai ade gi karnival yang kat stadium shah alam.. ramai jugak blogger yang pergi dan buat n3 pasal karnival tuh..

aku gi kat sana sebab aku nak gi tru rawatan mata kat permata hijrah punye booth..
aku dapat informasi pasal rawatan mata nih kat tv.. pastu aku surf internet masuk website dia.. skali dia ade wat rawatan percuma kat karnival tuh.. dan2 tu jugak aku ajak hubby gi sana..

dan hasilnye adalah..

aku mencuba rawatan percuma itu.. siap kai cermin mata belalang lagi..
aku ni ada masalah silau.. rabun ade sket2 jek.. bila aku guna komputer berlebihan.. mula lah sakit kepala.. so aku pon try rawatan untuk silau..

dia guna ubat titik dan spray..

ni ubat titik yang dia gunakan..

ni plak ubat yang dia spay kat mata aku.. dh siap spray baru dia pakaikan spek mata belalang tu.. cermin mata tu sebenarnya untuk urut mata kita.. rasa rileks jek masa kai spek tu.. harga dia pon tak mahal tau.. RM 120.00 sahaja.. berbaloilah kalo beli..

hajat di hati aku.. aku nak cuba ubat yang titik2 tu.. untuk siang dan malam.. masa kat karnival hari tu ade ofer.. harga dia RM100.00 jek untuk 2 ubat tu...
mana tau dengan izin Allah.. aku x yah kai spek dah lepas nih... aminnnn..

sesiapa yang rasa nak cuba atau nak tahu informasi lebih lanjut pasal ubat nih.. korang try masuk web site dia..

www.permatahijrah.com

sekian.. kongsi info untuk hari ini..
nak gi lunch jap...
muashxx!!







11 comments:

bintangku said...

teringin nak try urutan tu. cam best jerk... sbb kdg2 kalo pening kepala, menangkap kat urat2 sekeliling mata nieh. kalo dipicit2 rasa best jerk...

|| NaFiRaa || said...

bintangku...
mmg best urutan tu..rileks jek rasa mata..
dulu pon sy slalu sakit kepala.. bila gi cek dokter..upernye dokter kata ade masalah mata.. masalah silau..

iem said...

macam best je urutan mata tu..
mata impun selalu cam penat...kalau mengadap pc lama2 mulalah sakit kepala...tq for info

|| NaFiRaa || said...

iem..
best!! tenang jek.. harga dia pon x de lah mahal sgt..

Sidratul Muntaha said...

ekkekee
ku tahu dimana kau menjdi masked rider tu..
ekekkee...

chugie said...

emm cam best je bende alah ni.. x sakit ke?? rasa camne ek kak?? emm... bagus ni kalu dpt terapi cam ni..

|| NaFiRaa || said...

sidratul muntaha..
kikikiki.. ai dh baca u nyer n3 ari tuh.. yang xtvt ujung minggu kita sama tuh~..ahaks..

|| NaFiRaa || said...

chugie..
x sakit pon.. rasa rileks jek.. kalo wat time baring.. konfem leh lena.. rasa cam org ngah urut2 keliling mata.. nyaman jek...

Kancilbiru said...

dah macam otomen taro je..hehe. ko testi dulu, nanti kitorg beli..

|| NaFiRaa || said...

hahhahaha.. ade gaya otomen eh??? okeh.. nanti pas ai try.. i pomot kat sume plak..

midonz said...

tq perkongsian anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...