Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 19, 2010

... Nasi Lemak...

wew.. n3 ini adalah n3 yang agak menguji tahap kenafsuan.. nafsu makan k!!!!
sebenarnya dah bape kali weken dah ai x jadi buat nasi lemak.. slalu nye x cukup bahan..
pastu malas nak gi kedai.. last2 hubby ai pi kedai beli nasi lemak siap kat kedai..
ahaksss... ampun~

last wekew.. ai bertekad dengan hati yang iklas untuk buat nasi lemak special hasil tangan seorang isteri dan mama yang baik lagi comel nih!!!
dan.. dengan bangganye.. ai view nasi lemak ai buat tatapan korang sume...
silalah terliur!!!
lalalallalala..larikkkkkkkkk

kacang yang di goreng dgn penuh kesabaran di malam hari sambil ulang alik tgk tv..

ikan bilis yang di goreng dengan penuh kasih sayang.. takut hangit!!!

telur rebus kegemaran my anis..

ikan tongkol a.k.a ikan aye masak sambal...

dan kesegaran ulam timun..

ini lah hasil dari kasih sayang seorang isteri dan mama...
amacam syahdu x???
ahaksss...

sekian sahaja n3 bagi korang terliur~
larikkkkkkkkkkkkkkkkkk!!





13 comments:

kulop ludin said...

haih...
sodap nampaknye nasik lemak tuh..
terlior teman...

untung dapat makan nasik lemak kaseh sayang!!

teman, dapor jauh!! hahaha!!

Kancilbiru said...

aku belum masak lagi nasi lemak kasih sayang....tu la...tak berkesempatan lagi...(padahal malas) hahahaa

iem said...

terliur plak pagi2 nii..
nk mintak skit boleh ekekeke

Sharinginfoz said...

alamak memang one of my fav.. bagi le sini sikit....

Amanah Saham, OK Ke???

Jom Ajar Anak2….

|| NaFiRaa || said...

kulop ludin...
kan~ memang nak kasi terliur pon.. kekekeke..awat dapor jauh??? ahaks

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
kena jadi cam ai.. bertekad dgn hati yang iklas!!kekekeke..ekceli yg 2 3 minggu x jadik buat nasi lemak tu pon datang penyakit tu jugak...kikiki

|| NaFiRaa || said...

iem..
boleh~ tapi kat umah ade tinggal balance kacang ngan ikan bilis jek.. nasi kena masak sendirik.. muka ai pon dh kuar bijik jerawat dh..akibat makan kacang yang sedap itu.. hehehehe.

|| NaFiRaa || said...

sharinginfoz...
boleh bagi untuk santapan mata jek la.. sbb kat umah ade tinggal kacang ngan ikan bilis jek.. kekekeekke

mariani said...

bestnye...terliur gua..hehe

|| NaFiRaa || said...

mariani...
kekekeke..jgn~ kang meleleh plak air liur baby tu...ahaks..
kalo nak.. balik raya cina aku masak nasi lemak kasih sayang special untuk mu..kekekekeke

Ad said...

hahahha...akak x pernah masak nasi lemak...boleh?????isteri apakah ini????

|| NaFiRaa || said...

Ad..
kekekekeke... saya suka masak sendiri sbb slalu x puas hati bila beli.. kacang sikit laaa.. ikan bilis kecik sgt la... telur xde laaa... sbb tu kadang2 suka masak sendiri..hehehehe..kalo malas.. beli jek!!

+++uchi+++ said...

akak masak ke??? leh post laju x kat chi??? hahahahahah~~~ tp kat sy takut mkn nasi lemak!!! gemuk!!! sebulan sekali je!!!!! hehehe..tp bila tgk entry nie mcm nk g beli nasi lemak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...