Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 11, 2010

...Kejohanan Sepak Takraw Tertutup TBU 2009...






salam semua..
cuti hujung minggu kami kali ini adalah penuh dengan XTVT.. rasa sekejap jek cuti ujung minggu kali nih.. walaupon kami semua x bape sihat.. ai pon masih lagi sok sek sok sek..

tapi demi memberi sokongan padu untuk hubby ai... ku gagahkan jua semangat..
10.01.10 bertempat di Dewan Bandaraya Shah Alam Seksyen 19.. telah di adakan 1 kejohanan sepak takraw untuk staff Toyota boshoku umw..

hubby ai kena register pada pukul 9.00 pagi.. oleh kerana banyak sgt kerja kat rumah.. ai suh hubby ai gi dulu.. sbb ai nak settlekan keje umah dulu...sempatlah siap kan keje umah sket.. dalam pukul 12.30(ngam2 melodi nak start) hubby balik amik kami kat umah.. x dapat tgk melodi semalam.. tak pe lah...

sampai2 sana.. game dah masuk pusingan ke dua dah...

Kejohanan Sepak Takraw Tertutup TBU 2009

team hubby ai adalah Veteran UMNO.. tak pasti mana dapat nama tuh!!!

bertempat di Dewan MBSA seksyen 19.. dekat jek ngan umah ai.. meriah sgt!!!

skali sampai kat sana.. jumpe ngan akil.. anak kawan hubby ai... kiut kan dak kecik main bola..

my anis pon sibuk mintak bola ngan papa dia.. tgk muka org nak ball..

hubby ai duk di posisi "killer" (hubby aku yang cakap.. hehehhe)

team hubby ai.. Borhan, hubby ai n syed

berjaya ke pusingan separuh akhir..

bertuah sungguh papa hari ni.. dapat cabutan bertuah.. x pernah2 dapat sebelum nih..
alhamdulillah..

papa selepas dapat cabutan bertuah.. tahniah!!!! posing sket!!

x lepaskan peluang utk posing..kikikiki

my anis makan ais krim.. mama akil bagi!! mekacih untie!!

dah abes cabutan bertuah.. dorg sambung pusingan akhir.. team hubby ai dapat ke final.. lagi sekali bertuah!! dan kali ini.. team hubby aku JUARA!!
alhamdulillah!!
walaupon masing dah sakit sini sana dah.. akhirnye pengorbanan mereka terbalas dengan menjadi juara!! Tahniah!!

muka hubby ai yang jadi juara!!

papa n anis.. nak balik dah..

akil n abahnye(borhan)..siap mandi lagi!!

malam tadi baru bukak hadiah cabutan bertuah tuh...

dapat 2 towel.. 1 besar dan 1 kecik.. jadik laaaa... dah la tulis karnival futsal!!! belasah jer lah..janji hadiah kan..

sekian sajalah cerita kami ujung minggu.. panjang lebar skali...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...