Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, January 23, 2010

...Limau Chinese New Year...


korang dah star dapat limau x???
aku blom lagi!!!
limau di atas adalah beli sendirik..

setiap tahun kampeni aku akan dapat banyak limau..maklumlah kampeni aku nih ramai pekerja cina.. dan meja aku jugak akan bertukar jadi tempat letak limau..
x ke haru??? pastu memasing lepak kat tempat aku sambil makan limau..

AMARAN!!! itu bukan duit aku!!!

time tu jugak lah kuar gosip2 best...ahaks..
yang paling best..gosip pasal bonus!!!
kampeni aku kuar bonus time CNY..
yeeeeaaahhhhh.. x sabar nak tunggu bonus!!!

ooooo...besok dh cuti dah yea...
blog ai pon cuti jugak ler..
sbb kat umah x de tenet..:)

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA!!!

p/s: ekceli aku dh tau rahsia sal bonus..cuma aku malas nak bukak mulut...ahaks..





15 comments:

kulop ludin said...

peh...
sonok le dapat bonus time2 laye cine nie...
jangan mabok limau udah lea!!

M O N I C A said...

hehehehe..bgsla..bonus tu rezeki..:)

Liyana said...

keje guru xtau lah adea bonus ke tak..he~

grow2g3th3r said...

amboi, seronoknya dapat bonus waktu CNY nie... leh lah kita berbelanja2 erk.. heheheh... agak2 kalau buah limau tu melimpah ruah, apa kata kirim sikit buat kita di sini?

Eyriqazz said...

wah2,dpt bonus..ble la blanje roti canai..hehehe

mariani said...

aku pon blom ade lg limau,nnt wt balik yek..aku arap2 byk ler limau ofis aku dpt..n arap2 ikan pon byk..hehehe

|| NaFiRaa || said...

kulop kudin...
hehehehe..x sabar neh!!! mabuk tu x de lah.. slalunye sakit tekak.. byk sgt makan limau..

|| NaFiRaa || said...

Monica..
kikiki.. haah..mmg rezeki~ boleh lah cover balik mana2 yang dh berlobang..:)

|| NaFiRaa || said...

liyana..
insyaAllah.. kalo ade rezeki mesti dapat kan.. x semestinye bonus hujung tahun jek~

|| NaFiRaa || said...

grow2g3th3r..
hah!!! kalo nak boleh sgt lah.. CNY nanti mesti limau x abes nak makan..;)

|| NaFiRaa || said...

Eyriqazz..
hehehe..roti canai??? boleh~ roti canai + teh tarik kurang manis!!! ok???:)

|| NaFiRaa || said...

mariani a.k.a mak teh anis..
okeh!!! slalu nye ofis mu pon byk gak limau kan?? kalo ade sotong sila rembat okeh!!!:)

Kancilbiru said...

adeh..gomen nya bonus ciput je lani...tak mcm dedolu...

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
ciput x pe.. janji ade..:)

Ad said...

huhuhu...nak bonus gakkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...