Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 3, 2013

...Happy Belated Birthday Cinta...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.
Semoga ceria2 selalu k~

Semalam ai MC. penat gi open house. hahhaahha
ok2.. MC untuk rehatkan badan. letih sangat2 semalam.

Sebenarnye semalam adalah birthday My Cinta.
oleh kerana MC semalam dan malas nak bukak laptop. so, haini lah ai wat special n3 untuk My hubby.

02.09.2013
Selamat Hari Lahir buat Suami tercinta.
Semoga di panjangkan usia.
Di Murahkan rezeki.
Bahagi di dunia dan akhirat.
Semoga semua doa dan impian abang akan jadik kenyataan.. amin~

Hadiah Istimewa dari Isteri terChenta.
LOVE u sooooo Much.
*gambar ulang tayang.

tak de celebrate pape pon sebab birthday papa takmo celebrate.
*faktor usia lah tu kot..muahahahaha. 
ai memang nak celebrate sebab ai muda lagi.. kah kah kah kah kah kah.
ampun bangggg.

Sekian.. N3 Ucapan buat yang tersayang.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

azi said...

Selamat Ulangtahun buat Suami Zura ye..wpun lewat seharikan..semoga terus bahagia berdua dan dimurahkan rezeki .....:)

Eliss Mie said...

happy bday abang nafi. kita di bulan yang sama :p 3 hari lagi turn ai pulak .sedia hadiah k :p

Ain Noraini said...

hepi besday...semoga bahgia hingga akhir hayat...

ct cheery said...

wah..happy besday tu cinta sis tu yeh..kis him for me..hihi *gatai ko ek*

SYANI said...

Amboi.. romantiknya... Happy birthday for your cinta..

εïзmummyHazaεïз said...

Selamat ulang tahun kelahiran utk husband zura. Smoga success selalu.

LYAfrina said...

happy belated birth buat suami zura.. moga btambah rezeki beliau utk keluarga.. amin

olorr..suwett sokmo zura n husband ni

Fifi Nadhrah said...

selamat hari ulangtahun kelahiran cinta hati kak zura..

same la kite.. semalam MC..

Papa Mifz said...

Selamat hari lahir buat suami , semoga panjang umur dan murah rezeki selalu...amin...;)

Zee Suhaini said...

alamakkk sama la besday ngan ma zee..pepon selamat ulangtahun kelahiran yer tuk suami zura..cehhh dah boleh tambah baby nih..muahahahaa

Atia Adina said...

happy birthday ... x nak celeberate dah eh ... dapat hadiah apa?

Norlizayati Othman said...

Selamat hari jadi kepada auami nafira. Mak liza punya birthday hari ni..;)

Myra Jay said...

Happy besday to your hubby :D

GREENJADE said...

hepi belated betday to yr chenta..moga terus bahagia2 selamanya deh

yesss kite mmg kena celebrate sbb terasa 'kemudaan' berganda2 gitu ..euwwww

LiYa HaNiF :: said...

sapa snap gambar tu hehe... pa pe pun happy besday to yr chenta hati ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...