Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 19, 2013

...Selamat Hari Lahir Buat Semua KesayanganKu & Kemana Nens Menghilang?...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Ceriaaaaaaa!! big boss Out station!

Semua dah tau yang Famili ai datang dari Terengganu sebab nak hantar My Adik Na register kolej kat Damansara Damai kan~ Oleh kerana semua turun kecuali My Adik ipar (hubby Nens) jer yang tak dapat joint. Makanye, macam2 plan lah keluar dalam kotak fikiran ini.

oleh kerana birthday Adik2 ai untuk bulan Ogos dan September belom celebrate lagi. Nens sembunyi2 suh ai beli kek untuk celebrate birthday adik2 ai. Kebetulan plak hari dorang sampai (Ahad) ai masakkan nasi ayam. 

Apalagi.. kelam kabut lah kuar beli kek lepas masak nasik ayam tuh.. kena plak dorang salah jalan hari tuh. tapi sempat gak lah ai kuar gi beli kek sambil2 duk tunggu kol dorang tanya jalan. Alhamdulillah.. dalam pukul 3 lebih mereka selamat sampai kat rumah ai.

lepas makan nasi ayam ingat nak terus wat surprice birthday celebration dorang. skali kenyang pulakkkk.. kalo kuarkan kek konfem x termakan.. so, pospon ke malamnye. 

Happy Belated Birthday To..
Nafi (my hubby) 02.09.13
Sukri 11.09.13
Juliana 20.08.13

Semoga Semua Doa2 Dan Impian2 kamu akan jadik kenyataan. Amin~

Birthday Girl, Papa & Boy..
Adik Na, My Hubby & Adik Yie.

Jommm potong Kek!!
sedap  sangat Kek ini. Kurang Manis dan krim dia sotf sangattttt!
pastu x de berminyak. sedappp! berbaloi2 dengan harga!



KAMI sebagai penyeri majlis.
My Ma n Ayah joint dari toto tempat baring. dah penat agaknye seharian dalam kete.
so, kami2 jer lah yang kecoh. hahahaha

CANDID yang blur.. ahaks. ai ler tuh tukang snap. hahahaha
walaupon kami2 jer yang celebrate tetap meriah..
bukan selalu dapat celebrate birthday semua adik beradik ade skali. 
Kenangan manis buat semua.. :)

kat sini nak selit citer pasal nens. Ramai yang duk tanya mana Nens hilang. lama tak update blog. Pastu haitu Nureen tanya Nens peknen ke? ahahahaha. 
Sebenarnya beberapa bulan lepas Nens sibuk berperang untuk mendapatkan Hak sebagai pekerja yang bakal diberhentikan keje. kampeni dia terpaksa tutup atas sebab2 yang ai pon x tahu sangat. tahu sikit2 jer. 

Selepas dah mendapat pampasan yang tak bape nak dapat tuh. dia terpaksa plak berhempas pulas(ayat!) untuk mencarik keje baru. Alhamdulillah. rezeki ditempat baru nampak nye lebih baik. Hari ini hari pertama dia start keje kat tempat baru. Good Luck Adikku Nens! Moga lebih Maju Jaya k!

so, buat masa ini dia memang x sempat lagi nak update blog dia. tunggu dia dah betol2 stabil kat tempat keje baru. InsyaAllah, Dia akan kembali berblog semula..:)

Dan pasal soklan Nureen tuh, memula ai tak berani nak jawab sebab ai pon x tahu. bila dah tanya dia haitu. Nens kata.. belom ade rezeki lagiii.. hehehehe
so, terjawab sudah soklan pasal Nens.
Kalo ade pape yang terkini pasal Nens ai update lagi.

Sekian.. Kesah celebrate birthday & update pasal Nens.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

::NureeN:: said...

hihiii....
komen nureen mcm lawak plak yerr
bknyer apa.. aga n3 zura buat, candid gambar nens ngan asben dia... masa raya kot.. ada pakai jubah..
so nureen agak jer la.. doa jugak buat nens kan hehe...
:P

Kakzakie said...

Sesekali adik-beradik dtg rumah kita memang seronoknya tak terkata Zura..

Ekonomi terjejas rakyat ramai yg jadi mangsa macam Nens tu. Syukurlah dah dapat tempat baru...

Hazmin Hamudin said...

Meriah jugak ke bila keluarga dari kampung datang.

Ain Noraini said...

seronokkan bila berkumpul ramai2 mcm tuu..

alhamdulillah nens sudah dapat kerja baru...

TeacherAzimah said...

Happy belated birthday semua!

Zee Suhaini said...

siap seperais lagi..bestnya kang kalo sesekalo family datang..

Papa Mifz said...

dah dapat kerja baru yer , alhamdulillah...

selamat hari lahir buat mereka semua...!!!

mama lieyna said...

Happy besday to all :-)..

Oooh gitu citernya, good luck utk nens d tmpt baru, moga ada kelapangan dia nnti utk update blog..

lieyalatif said...

seronok semua tetamu zura...pandai zura plan suprisekan dieorg yeak ...dah le dpt mkn nasi ayam sedap hasil air tgn tuan rumah, lepas tu dpt lak mkn kek.....mesti teringat2 tuuuuu.....

lieya pun suke kek kalo yg kurang manis zura...yg penting krim die tu tak muak...kalo tak mmg spoil laaa nak mkn kek kan....

Fifi Nadhrah said...

tengok happy je semue.. k.zura pon makin canti sekarang~

- G C - said...

comel je yang lelaki tak pakai baju tu.. hihihi

lizz said...

waa kemain best sambut sekali harung baru la meriahkan...tambah adik beradik semua aderkan...
patutla nens lamer dah tak update blog yer...

Rosmiza Ali said...

Hai Fira! Jalan2 sini tambah rakan blogger baru..! Untungnya adik2 Fira dapat surprise kek birthday.. =)
SIAPA DIA BLOGGER BUDIMAN?

Daddy Ziyyad said...

Selamat hari jadi buat semua yg terlibat..meriahhhh :)

Alhamdullilah...moga rezeki adik awak makin bertambah di tempat kerja baru...Percayalah,ada hikmah company lama dia lingkup...Bersabar...

hainom OKje said...

Hepy bezday utk adik beradik zura yeh....sebab baru menjadi resder dln blog ni so belum kenal sangat pasal Nen tu...slow slow hehe

Aine Ainun said...

ala...bestnya...
kalo femly kita dekat...nak jugak celebrate macamtu...=)

Ni kalo beria beli kekpun takda sape nak perabihkan...acaner...sob sob...hehe

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Happy belated birthday to all! Gila sporting family ni! :))

hainom OKje said...

Hepy bezday utk adik beradik zura yeh....sebab baru menjadi resder dln blog ni so belum kenal sangat pasal Nen tu...slow slow hehe

Myra Jay said...

Apapun moga Nens selesa di tempat baru, ada hikmah atas apa yg berlaku tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...