Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 18, 2013

...Sunyi Je Bila Semua Dah Balik...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Ceria?? Lemau ler haini nih. 

maklumlah baru abes cuti panjang. start sabtu petang sampai semalam.
Semalam bercuti sebab gi hantar My Adik Na daftar kolej kat Damansara Damai.
InsyaAllah, Bakal cikgu sorang adik ai. kakaknye garang sangat nak jadik cikgu. pass kat adik jer lah.. ahaks~

nak tempek gambar kesayangan ai yang turun ke Shah Alam untuk hantar My Adik daftar kolej semalam. Ahad petang mereka sampai kat Shah Alam.
Cerita segala xtvt kami sepanjang 3 hari kita citer kemudian lah. haini update ringkas2 jer sebab nak siapkan keje yang terbengkalai.

My Ma, My Adik Na & My Nens.
jalan2 carik barang keperluan untuk My Adik Na.

My Hensom Ayah.
Tokki Kesayangan cucu2.

My Kacak younger brother.
satu2nye adik lelaki ai, 
Rindu Sama Arwah Abang Long. Al-Fatihah.

My Bulat Anak buah. Ammar Haziq.
Sorang Ajer setakat ini.

Petang semalam Mereka semua sudah selamat sampai di Kuantan dan Terengganu.
Tinggal My Adik Na sahaja kat Damansara Damai.
Selamat BerOrentasi buat Adik Na.
Hujung minggu nih Kakakmu gi jemput balik bercuti di shah alam k~
Nasib baik dekat jer ngan ai. senang sket nak terjah dia kat sana.


Sekian.. N3 intro jer dulu.

Mode : RINDU pada semua.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

lieyalatif said...

eh zura...lieya plak baru anta adik lieya kat uitm puncak alam ...tapi die masuk mgu lepas hehehehe...tahniah buat adik zura...moga cemerlang dlm pelajaran....amin....

Zee Suhaini said...

selamat belajar kat adik zura..senang ler akak dok dekat..

Aine Ainun said...

kita dok jauh ni lagila...
bila orangdtg umah, semua dah balik...lagi sedih...

lizz said...

dik na sambung belajar kat sini senang la akak dia nak jengukjengukkan..rindu dengan nens dah bertambah slim la dier...

Tihara said...

alhamdulillah, dapat jadi cikgu nanti memang sesuai dengan perempuan..tahniah..
adik zura, nens tak updet blog dah ke ?

Ain Noraini said...

alhamdulillah.. senang dekat sini jer kann...damansara dengan shah alam tak la jauh sangat...

azi said...

Bolehlah Zura selalu tengok-tengokkan adik tu....takpun masak sedappp..hantaq kat dia...:)

eB said...

rindunyer zura. jom jumper :)
ps: u sht dear? (",)

εïзmummyHazaεïз said...

tahniah adik zura bakal jadi cikgu. hehehe haza pon xleh jadi cikgu, garang macam auummmm... hehehhee

Sura Mohd said...

alhamdulillah..adik zura bakal jadi cikgu..semoga dipermudahkan segala urusannya..:)

TeacherAzimah said...

sonok kan bila berkumpul ramai2 dgn ahli keluarga. pastu bila depa dah balik terasa btl sunyinya sobsob

hainom OKje said...

OKje tak de adik...best tak ada adik Zura? hehe
Bagi OKje mesti tak bestkan haha

Hazmin Hamudin said...

Semoga adik tu belajar rajin2..

Papa Mifz said...

bolehlah belanja adik makan selalu kalau dah dekat...;)

mama lieyna said...

Dekat2 senang la..suka jugak kita, time kelapangan boleh jumpa adik :-)

nea lopah said...

Tahniah bt adik na... bulan depan raya aji, jumpa lagiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...