Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, September 23, 2013

...KAMI Di Tesco...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin.
Kelam kabut pulak pagi nih.
dah ler sampai lambat. jalan jem.

Haini pon nak wat n3 simple2 jer.. tempek2 gambar jer.
gambar masa gi shopping barang keperluan My Adik Na kat tesco.
masa turun dari Terengganu ai dah pesan. bawa mana yang penting jer.. keperluan lain beli kat Shah Alam jer. lagi pon ape yang x de kat Shah Alam nih? Mak Ayah jer yang x de kot.. hehehe.

Hari Isnin tu kebetulan Hari Malaysia. so semua bercuti.
bawa lah semua orang gi Tesco.
masuk2 jer tesco nampak ade 2 maskot supertot.

hahahahaha.. kesian 2 budak dalam troli nih.
takut. My Delisha ok lagi.. dia pandang jer maskot tuh.

Sian My Anak buah.. menggelupor nak terjun dari troli.
tengok jer cam hero gagah perkasa anak buah ai tuh. tapi dalam hati ade taman.
hahahahaha.

bila dia boleh turun jer dari troli tuh. trus dia ajak nenek dia keluar.. tanya ibu dia mana pintu. hahaahahha. kesian sungguh~

Me n Adik Na.
Sempat jugak mintak My hubby snapkan walaupon masa nih dia duk handle anak buah dia yang nak melarikan diri. hahahahaha

kali nih gegar sket. hahahaha
boleh laaaa... bukan selalu dapat bergambar dengan Nens.

My Hubby n My Delisha.
badan Delisha dh start dedar2 dh masa nih.
nasib lah x melarat demam dia.

My Anis.. sempat ajer mengepaw ayah cik dia.

My Anak Buah.. Ammar Haziq.
x siap jugak Peace dia nih. bila ai suh dia buat peace.. gittu haa yang jadik.
hahahaha.

itu jer lah dulu eh.. lapor dah nih. nak gi tapaw makan jap.
selamat menjamu selera buat semua.

sekian.. Kesah Kami di Tesco.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Aine Ainun said...

Aduhai comelnya ade kartun tu
Tgk muka ja pn nampak tak sihat delisha tu...

Nafira
Nanti bg adress kat blog saya ya★★★★

Aine Ainun said...

Aduhai comelnya ade kartun tu
Tgk muka ja pn nampak tak sihat delisha tu...

Nafira
Nanti bg adress kat blog saya ya★★★★

azi said...

Zura...
tergelak akak baca..."dalam hati ada taman"....:)

maszmadi said...

bestnyer shopping.....

Aine Ainun said...

Ya...
Nanti bg adress kt n3 tukang komen tu k♥

Aine Ainun said...

Ya...
Nanti bg adress kt n3 tukang komen tu k♥

Mummy Chubby said...

comel jek kak anis pki tudung...kalo cik khaleesa, kejap je pastu buka sbb rimas katanya...huhuuu

Sura Mohd said...

hahaha..memang ramai budak2 yg takut ngan maskot ni..kesian anak buah zura tu...memang mukanya takut semacam..Delisha steady jer...:)

εïзmummyHazaεïз said...

Budak2 ade jugak yg takot maskot. Anak2 haza pon bila jaub ok, dah dekat nak nangis.

Fifi Nadhrah said...

cute je ammar haziq.. takut dekat maskot tu.. besar sgt kot.. tu yang terkejut..

Daddy Ziyyad said...

Tesco ni best sebab collect point, lepas tu dpt voucher cash...Tu sebab kami rajin me-nesco!haha

Zee Suhaini said...

zee pon suka gi tesco shah alam tu padahal kat pucong ni ade jer tesco..hehe..sana banyak makanan..

dah kenapa nangis camtu sekali???alahai boboi..nasik delisha steady..

Hazmin Hamudin said...

Kalau ada video tengok anak buah tu menggelupur lari lagi best. Hehe

TeacherAzimah said...

Best ek keluar rmi2 mcm ni. Havoc jer hehe...

lizz said...

Comella ammar ni..siap takut ngan maskot lagi ek...kalo uwais n sara eksited lg ader hehe..comella anis bt peace tu...seronokla kan dapat shoping reramai gini bukan selalukan...

Liza Yati said...

Hahaha. Gegirl.rilek ia. Boboi lak yg takut maskot. Comel je lah haa

mama lieyna said...

Comel jer maskot tu.. hehe.. ammar ammar..sama mcm anaj2 akak, semuapun takut maskot..ngee..

LYAfrina said...

hehe..kelakar tgk ammar..nmpk sgt dia takut tu

Papa Mifz said...

aiseyman , badan dah sedap sayangnya penakut...hehe

ct cheery said...

haha..kelakar leh lak takut ngan maskot tu..ammar2x..hihi

Kakzakie said...

yelah.. tak padan montel sasa takut hihi.. Delisha ok pulak tu:)

hainom OKje said...

Anak okje yg 10 tahun tu pun masih takut tgk maskot gitu Zura...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...