Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 27, 2013

...KAMI ke ICT Shah Alam | Moh Lah Kita Julingkan Mata...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
SaLam Hari Jumaat.
Penghulu segala hari.

okeh.. semalam plan nak tempek gambar XTVT KAMI masa My Famili kat shah alam haitu.
lepas gi tesco petang Isnin tuh, Balik rumah masak2 ikan siakap stim. lepas makan. My Ma ajak gi rumah adik dia kat Puchong. kiranya rumah pakcik ai ler.. hehehe.

lama gak lepak kat sana. lepas solat magrib terus gerak balik sebab ade 1 tempat lagi nak singgah nih. padahal esoknye kena bangun pagi. takpe lah.. bukan selalu famili datang sini kan~

Kemanakah destinasi KAMI???
wewwhuuuuu!!!

AMARAN!! N3 ini mengandungi gambar yang super duper banyak! sila tenang fikiran dan mata anda terlebih dahulu. 

ICT lerrrr.. muhehehehe.
bagi orang yang dop pernah masuk sini merasa keindahan lampu neon.
keh keh keh keh.


Rombongan cik kiah~ hehehehe

Layan gambar jer lah korang..




Eh Eh! macam sedondon plak baju ai ngan snowman tuh kan~
matching gittu~
















Lepas dah habes pusing2 sambil menggedix dalam tuh.
Nens ajak naik aye on malaysia! ye ke??

alaaaaa.. bendealah nih~
tiket sorang rm10.. kanak2 bawah 90cm jer free.
My Ammar haziq pon kena gak.. padahal lebih sikit jer tinggi dia. 

oleh kerana semua nak merasa naik. My Ma n Ayah x naik.. dorang lepak kat kerusi jer.


My Ma n Ayah dah kepenatan dah.
seharian berjalan.. sesekali datang melawat anak yang jauh.. hehehe


budak x sihat.. kesiannn.
menunggu Mak Teh beli tiket nak naik eye on ICT..hahahaha

Mama yang over.. anak wat donno jer.
muahahahahaha.
anak jer x sihat.. mamanye sihattttt~

Moh lah kita beratur.. 
kata nak naik eye on ICT.


Dalam gondola..
My Adik lelaki yang tolong snap..
muka ai dah belengas dah..

Adik lelaki saya.






Pemandangan dari eye on ICT.
cantekkannn~ berwarna warni. kalo naik siang mungkin leh nampak ICT water parknye. sebab malam ICT water park tutup dan gelap. so x nampak lah dalam gambar.
boleh lah merasa naik bende alah nih.. kalo nak ajak naik kali ke 2 dan seterusnye memang tidok lerr. cukup lah sekadar nak merasa naik.

amacam?? juling dop mata korang?? haaahh?? belom?? Alhamdulillah~ boleh lah ai tempek lagi gambar ICT neh.. ade lagi.. pic dari kamera Nens~ banyak sgt nak tempek dlm satu n3 nih.

okehlah.. nak gi lunch jap.. makanan dh siap2 tapau dah pagi tadi.. tinggal makan jer. lalalalalalala..

sekian.. n3 tempek gambar ICT.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

27 comments:

Zee Suhaini said...

seronoknya..kalo jalan ngan family memang hilang penat..
baru sekali jer pegi ict ni..tu pon zaman baru bukak dulu..lani banyak dah perubahan..

mama lieyna said...

Cantikkkkan... lama tak pergi semula..sejak anak ke2 ni, blm pergi lagi, kena jengah la mkin menarik..

Sura Mohd said...

memnag cantikkan suasana kat situ..akak pun dah byk kali pegi.:)

azi said...

Zura...tentu seronok emak dan ayah zura jalan-jalan kat Icitykan...berseri-seri muka depa kena sinaran lampu...akakpun baru 2 kali pi sana...

nea lopah said...

pernah sekali jer pergi ICT masa tahun baru 2012. Memang juling mata tgk lampu2.

Hazmin Hamudin said...

Nama general eye on ict tu ialah ferries wheel. Hehe. Cantik tengok lampu2 tu kan.

Fifi Nadhrah said...

fifi da 3 kali kot g ict.. tapi tak pernah naik eye on ict.. hihi..

izan mama mia said...

wowo..banyaknya gambar...akak dh xmo g..hahaha..mia minta nak main mcm mcm..habis duit...hihi

eB said...

ooo cenggini baru leh komen eh? okeh... dh boleh... he3...
syiok ar zura... jom jumper... ;p

Myra Jay said...

Memang cantik pemandangan.. penuh warna warni :D

lizz said...

waa kemain best ni...dah lama kiteorang tak kesini...sekarang dah ader macam2 kat sana kan...

seri.selaseh said...

org ckp I-city tu mahal... btol ke?

~aYu~ said...

Wah... Nak naik pinar mata ni tgk gambar2 ni... Huhu... Bestnya la jenjalan ni..

Tihara said...

best nya gi ict, teringin tapi jauh nak pi saje2..kat jerantut ada gak ict tapi tah pape, hihik :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

woow, cantiknya ICT shah alam
belum sapai lagi wei sana..
ICT pulau warisan ktrg dh biasa dh.. heheheh

blh masuk dlm waiting list nk lawat ni..

Karukord jagau said...

sy dok dkt ja ngan icity tp x pernah lg naik buaiyan tu

Fizalinolie said...

Cantiknya pemandangan... Lagi syok jenjalan dgn family kan :)

εïзmummyHazaεïз said...

Lama x kesana..

Papa Mifz said...

pernah sekali pergi ICT , outdoor macam tuh la...sat lagi hujan lebat , mencicit lari cari tempat berteduh...huhu

Liza Yati said...

Warna warni entri nih. Dah lama tak p. P pun masa xkena byr lg dulu..

inazamri said...

akak br pi sekali thn 2010 kalau tak silap.mmg cantik kalau bergambar dlm tu kan.tp yg rumah ais ke ape tu..akak tak masuk pun.takde bajet dah hehhe

εïзmummyHazaεïз said...

Lama xkesana. Lsst mase xujud pon lagi eye on ict tu..

hainom OKje said...

Bawak mak ayah berjalan yeh Zura.... OKje dah lama tak gi ICT...minggu depan ni nak gi Intekma bolehlah jalan sekali kat ICT hehe

Izan Ishak said...

manarik ict ni... sekali2 bawa family yg dtg dari jauh mmg berbaloi2...

::NureeN:: said...

sronoknya....
mm best bwk anak2 p lepak kat cni kan

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nafira,k.atie dulu selalu ulangalik ke shah alam TP xpernah pon singgah ke sini..sedeynya :(

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

InshaaAllah,satu hari nk mai sini la bwk anak2..cantik lampu2nya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...