Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, September 25, 2013

...Kepada Yang Selalu Tak Boleh Nak Komen Kat Blog Saya | Moga Tips Ini Membantu....

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Senyum2 lah selalu.. :)

Amacam tajuk Haini?? panjang cecah lantai dop?
hahahahaahha. panjang cam n3.muahaha.

sebelom tuh, tengok nih ai print screen Chat box ai. huhuhuhu.. kesian lah pada kawan2 blog kesayangan ai yang x boleh komen. 


alahaiiii.. memang kesian sangat. tapi ai sendirik x de idea nak settlekan problem tuh.
masih lagi mencarik penyelesaian terbaik untuk problem tuh.

Tapiiiii.. untuk penyelesaian sementara waktu. ai nak bagi 1 tips untuk korang2 yang x leh nak tinggalkan komen kat blog ai.
Tips ini pon ai dapat dari kawan blog yang x leh tinggalkan komen kat blog ai jugak. satu hari tuh dia komen kat FB ai cakap dah boleh komen. so, ai tanya lah dia camner cara dia buat sampai boleh tinggalkan komen kat blog?
ini perbualan ai dengan kawan blog tu.. Mia Zara Ina.


haaaaaa... amacam?? paham dop? 
muehehehe.

maksudnye kat sini, korang kena klik link BLOG ai.

kat blog list korang. nanti blog akan view semua n3.

JANGAN klik link n3. contoh!

kalo klik link ke n3 dia x nampak button comment tu.

nak lagi clear.. tengok gambar bawah nih.. ai bagi contoh gambar pada blog list korang.. contoh eh~

hehehehehehehe.. contooohhhh.
kalo korang nak ke blog ai. klik kat tanda / jangan klik kat tajuk n3 yang bertanda X.
haaaa... cuba eh tips nih.. kemain semangat lagi ai duk print screen, pastu crop bagai.. nak suh korang paham apa yang ai cuba sampai kan~
faham kan? hahahahaahhaha.

cuba try eh~ mana tau membantu korang untuk komen kat blog ai neh.
ape masalah pon x tau blog ai neh~
sape ade tips lain selain dari tips yang ai bagi nih. boleh kongsikan jugak kat komen yer.. nanti ai buat n3 special untuk tips korang. hehehehe.

Terima kasih banyak2 Mia Zara Ina atas tips ini. :)

kalo x boleh jugak komen.. sila drop komen kat chat box yer. kalo x ai tak tahu korang x leh komen. Terima kasih~ Selamat mencubaaaaa..

sekian.. Tips untuk mereka yang x leh komen.




 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

26 comments:

Sura Mohd said...

paham..paham..hehehe:)

lieyalatif said...

tu le...mmg ade sesetangah blog yg kene kes gini zura....seb baik zura bagi penerangan gini...lega hati kami2 nak cari celah mane nak drop komen....tapi so far lieya takde masalah nak drop komen kat blog zura...mmg nampak jek ruangan komen tu...maybe yg lain2 ade yg tak kene software kot kan.....ish ntah le, lieya ni pun bute it gak ekekeekekeke

Zee Suhaini said...

hamboi..panjang penerangannya haa..tu la zura..kadang boleh kadang tak boleh..tapi zee kalo rajin akan masuk byk kali gak..
shoutbox tu pon kadang tak boleh nak shout sangat..

lizz said...

ok saya try...
tapi ok ni boleh komen ni....lega...

Tihara said...

akak rasa kawan2 ada masalah line internet yang slow sebab akak pun pernah tak boleh masuk komen kat blog zura ni time quota dah habis tapi kena tunggu lama sangat baru keluar kotak komen..nak inform kat zura serba salah sebab kekadang tak boleh pastu boleh plak..

- G C - said...

nk try komen banyak2 laaa... hahaha

Daddy Ziyyad said...

So far so good...OK aja..saya selalu boleh komen kat blog awak...:)

Tapi bagus share benda ni...Ramai yg boleh ambil manfaat

nea lopah said...

boleh doh komen....paham.. komang spanar lah gini. hahhaha

wahida said...

selama ni aku boleh je komen kat blog ko noks...

Kakzakie said...

Kakak tu masa dulu zura lately ni dah boleh pun...

GREENJADE said...

hehe memula dulu ade gak maselah gini..pastu godek2 sndiri dapek jua ku tembus blog mu zura kih3

mau 1000 daya..sejuta cara ekekeke

Ain Noraini said...

ok,kakain boleh jer komen,buat masa ni tak ada masaalah..

sue zainun said...

salam..

buat masa nih su leh komen..just click kat post comment kat bawah entry..hehe

Papa Mifz said...

selama nih takde pulak masalah nak komen kat blog nih...

Masya said...

sy punyer cume lambat loading tu.. yg jrg komen.. kene tunggu dia keluar baru blh...

Fifi Nadhrah said...

wah.. entry da macam cikgu garang.. hihi.. alhamdulillah fifi boleh komen..

Hazmin Hamudin said...

Buat masa ni ok je lagi nak komen dekat sini..

::NureeN:: said...

oooo....
nureen pon sama.. klau click kat n3 mmg x leh komen, mana2 blog pon sama, bkn blog zura jerr
so klau nureen terclick tajuk n3 nureen ada delete tajuk & refresh balik :)

Liza Yati said...

Liza komen kt henpon so far xdak masalah.

Liza Yati said...

Liza komen kt henpon so far xdak masalah.

εïзmummyHazaεïз said...

Haza comment so far ok. Hehehe paham paham dah..

εïзmummyHazaεïз said...

Haza comment so far ok. Hehehe paham paham dah..

hainom OKje said...

So far okje ...boleh je komen...
tak best gakkan baca bagai nak rak tak boleh komen pulak hehe

LYAfrina said...

lya blh j komen ni.. cer check kat setting-comment.. kot2 ade silap setting situ.. sbb blogger ada update mde bru kan!

izan mama mia said...

tq .... dh boleh komen dh

Myra Jay said...

Myra mmg hadapi macam tu sebelum ni, tp myra akan klik Home baru boleh komen... ingtkan server opis ni yg problem ka.. hihiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...