Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 13, 2013

...Day 1 @ GCMR | Mandi-Manda Sampai Kecut...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Moga kita sama2 mendapat berakah di hari Jumaat yang mulia ini.
Amin~

Haini nak sambung tempek gambar percutian Kami di Gold Coast Morib.
tapi haini nak tempek gambar2 berkubang jer.
gambar anak2 ngan My hubby jer lah. gambar i memang tak de sebab i yang tukang snap gambar. petang hari pertama kat sana i tak mandi pon. jadik life guard kat tepi kolam.
bukan jaga orang mandi.. no no no!
tapi jaga barang2. hahahaahahhaha.

pagi hari ke 2 baru i joint anak2 dan hubby berkubang. tapi semua henpon tinggal kat bilik. malas nak pikir jaga barang2 dah. berkubang sungguh2. hahahaha
moh lah layan gambar anak2 dan my hubby berkubang nih.
i tempek banyak gambar neh uolls. jangan juling sudah lah yek~


happy kan muka masing2.
betol2 lepas geram masing2 bila dapat terjun kolam.
pelampung My Anis warna pink n oren tuh beli siap2 kat luar.
pelampung Delisha yang warna biru tu jer yang beli kat situ. sebabnye.. pelampung Delisha yang bawa dari rumah bocor. hehehe


berani betol lah anak2 i nih. kolam yang dalam (dewasa paras dada) pon selamba jer.
kalo i dulu2 kecut gak. nak buat cam ner, budak2 nih kecik2 lagi papa dorang dah rendam dlm kolam. cam i dulu nak jumpa kolam pon susah.

My Delisha pon sama..
berkuak2 kaki dia dlm kolam dewasa. i plak cuak tgk dia berenang sampai ke tengah kolam. dia nih mmg i pass kat myhubby jer. i handle diri sendirik jer. hahahaha.



berendam sampai kecut yer~


 Cubaan melarikan diri dari papa dia.
hahahahahaha.

Jom naik gelongsor plak~

 Yehaaaaaaaa!!!!
hahahahaahahhahaha.

My Delisha: Pa nak naik lagi~
hahahahahaha.
ulang alik naik gelongsor plak.




Anak2 naik, Papa tukang tolak.
pusing2 sampai fenen! hahahaha
psst.. ai pon naik gak buaian nih tau. best giler. tapi lepas tuh ai fenen. hahahaha.

penat dah kee Bangggggg?

selfie..
di kala anak2 dan hubby berkubang.. nih lah keje i~
dah x de sape nak tolong amik gambar kita kan! moh lah snap sendirik.
muahahahahha.

dorang berkubang dari pukul 3 sampai pukul 5 petang.
dah agak2 sejuk dan kecut dah, masing2 ajak naik.
lapar pon yer jugak.

Tapiiiiii.. naik ke bilik bukannye tukar baju ape.

dorang pakat naik berkubang dalam jakuzi pulak.
tak peeeeeeeeeee. bagi can berkubang sampai lebam!


sambil berkubang dalam jakuzi sambil i suapkan makanan kat anak2 dan hubby.
spageti round ke 2. memang sengaja buat untuk bawa bekal ke sini.
banyak jugak spageti nih tau~
semua licin di makan sambil berkubang. sedap betol i masak spageti!
padahal masing2 lapar. muahahahhaha.

dah abes 1 bekas spageti nih. i pon joint dorang berkubang dlm jakuzi.
nikmatnye bila on kan jakuzi tuh.. berombak2.. rasa macam di urut2 jer.

dah penat berkubang dalam jakuzi. masing2 bersiap untuk gi makan malam.
Oleh kerana pakej yang kami amik nih x termasuk dinner (plan nak makan kat luar) makanye kami ke pantai morib makan seafood kat sana.

next n3 lah citer pasal dinner kat Morib tuh.
panjang dah nih.. heheehhehe

bersambung lagiiii.

p/s: Detail pasal hotel, Harga bilik nanti ai buat satu n3 yer.  :)



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

SYANI said...

Seronok la budak2 dapat main air ye... Masa korang pegi tu memang tak ramai orang ke?? Lengang je..

Nafira usof said...

Syani..
masa petang hari pertama memang lengang. x ramai sangat. tapi hari ke 2 pagi tuh kolam memang penuh~

Rizziela said...

memang puaslah mandi kan? dah mandi kat bawah..naik mandi lagi :D

Atia Adina said...

best jer tgk anis mandi ... kak ad x mandi sangat ari tu .. sakit pinggang ... tgk jer lah air tu

Kakzakie said...

Kalau dah kata pool depan mata mana boleh berhenti main selagi tak kecut Zura. Dah menggigil dan lapar baru berhenti:) Nasib baik ada spaghetti mama yg sedap ye..

Fizalinolie said...

Wah bestnya mandi kat pool. Lagi mkn spaghetti ori air tangan ibu. Confirm seronok. Huhu...

Qhaifa Nur said...

dah kecut pun tetap tak nak naik kan...bestlah datang sini..

::NureeN:: said...

so sexy 2 anak dara zura.. hihi...
mmg best tp ngape x mandi skali?
klau nureen mmg joint skali kat pool tu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

air dia cantik ..biru jeee....

Masya said...

Tu dia... Klu dpt berendam mmg best.... Hihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...