Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 5, 2013

...Mana Beli Halfmoon Yang Comel Ituuuuu?...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis.
Haini ai tak bape nak ceria. hati geram sket dari semalam.

masa ai up kan N3 kenduri kawen adik lelaki ai haitu.
ramai yang tanya pasal halfmoon yang Kami adik beradik pakai.
Haaaaa... haini ai nak citer pasal halfmoon tuh.
Halfmoon Mana????

iniiiii.. Halfmoon yang Kami pakai masa kenduri belah pompuan tuu.
gojes ke tidokkkkk?
hahahahahahahahaha. nak jugak tempek lagi gambar ni. sbb KAMI nampak gojes sangat sedondon bertiga cam nih~ sila jgn fengsan

Walaupon ai kelihatan paling fendek di kalangan adik2 ai.. 
tapi comel tetap comel kan! kan! kan!
okeh.. abaikan~

sila lah lihat halfmoon shawl yang Kami 3 badik pakai tuh.
cantek kan! kan! kan!
shawl tuh Kami tempah sebab nak sedondonkan kaler n corak halfmoon shawl tuh.
ai tempah dengan


sangat berbaloi2 hasilnye. kain memang senang di pakai dan tak panas. selesa di pakai.
ai yang dulunye tak gemar pakal halfmoon shawl pon boleh terminat nak pakai tau~

Service memang tip top!
sekejap jer dah sampai kat tangan ai 3 halfmoon shawl nih.
Harga pon berpatutan tau~

Sesapa berminat nak beli halfmoon shawl boleh terjah kat 



Wasap/sms/Call : 019-3129776

selain buat shawl, WashuraBeads nih ade jugak buat service jahit manik kat baju, buat Veil untuk pengantin dan jahit manik kat baju pengantin.
terjah lah ke sana.. macam2 design cantek2 untuk sample.
mana tau berkenan kan~ boleh oder barang sehelai.


Untuk makluman... ai x de share pon ngan WashuraBeads nih tau~
saje tolong pomot produk bagus pada korang semua.
mana tau dapat membantu korang kan~

Owner WashuraBeads nih BFF ai masa kat Uitm dulu.
sampai sekarang masih kontek walaupon kat media sosial jer.

Sekian.. n3 pomot halfmoon~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

lieyalatif said...

terbaik punye promo ni zura.....tapi mmg cantik pun...kaler die tu ...mmg naik lah....yg penting seragam adik beradik...mmg cun abis heheheeheh

mesti ramai hepi bile zura share nieh...dpt le mereka melaram dgn shawl cantik2 nieh....

Sura Mohd said...

memang gojes la zura 3 beradik pakai halfmoon tu..kaksura tak pernah cuba pun tudung ni..nampak zura pakai tu memang cantik..hari ni baru kaksura tahu tudung yg zura pakai tu halfmoon..hihihi..

~aYu~ said...

walla.. mmg gojes u.. skrg pun i dah suka gak pakai shawl halfmoon ni. tgh belajar nak lilit2 supaya kelihatan muda jelita... hehe...

Qhaifa Nur said...

untuk kenduri kahwin ni kita mesti nak nampak lain dan cantik kan...
sekarang dah tahu nak cari kat mana...

oya said...

bestnya..saya nk pi usha fb tu..

Atia Adina said...

siap tempah ... mmg cantik

Atia Adina said...

siap tempah ... mmg cantik

::NureeN:: said...

clr dia mmg best...

Tihara said...

serius, memang cantik dan thanks entry pasal bunga tisu tu sebab akak ada buat bunga telor ikut entry zura tu :)

ct cheery said...

wow..memang cantik

Rizziela said...

combination warna yg cantik

aine ainun said...

huhu...kamixpandai pakai halfmoon..=)

MulutPayau said...

Memang cantik halfmoon tu...akak tak pernah pakai. Tapi mcm nak cuba jugaklah...

ros_reeza said...

sweet la colour dia :)

SYANI said...

Cantek...cantek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...