Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 20, 2013

...Kongsi Macam2 Gambar...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Moga kita sama2 mendapat keberkatannya. Amin~

Hari nih nak tempek macam2 gambar.
layan jer lah ek korang~

Kain rentang kat sekolah My Anis dah naik dah.
30.12.2013 nih hari orientasi dia. nak amik cuti ke tidok nih?? ke nak masuk lambat jer.
kalo cuti bleh kuar datim ngan Chenta. hahahahahahaha.
kelain plak yer!

Bubur nasi yang di masak dengan penuh kasih sayang. ahaks!
Khas untuk My Hubby yang x leh makan nasi sebab kena cabut gigi.
Punye lah lapar sebab x makan pape lepas cabut gigi. dia tambah sampai 3 kali. licin 1 periuk bubur nasi tuh. Kesian~
2 hari gak lah kena makan bubur.

keropok untuk anak kudap2 sambil tengok TV.
orang terengganu memang ini lah makanan kudap2 yang paling feberet.
kopok pon My Ma bagi masa balik kenduri adik lelaki i kawen.
sekejap jer habes 1 balang kopok.

Merah i punye.. hitam hubby punye~
gojes kan!!

XTVT memancing hujung minggu dengan kawan2.
siap bermalam kat sana lagi.
i ngan anak2 tak ikut. best jugak kalo dapat joint kan~

itu jer gambar yang i nak tempek haini.
Selamat bekerja semua. esok dah cutikan~
ai keje lagi.. sekerat hari.. huhuhuhu.

Sekian.. N3 tempek gambar.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Fifi Nadhrah said...

esok cuti.. syok.. hihi.. saje je kan.. akak jeles tak? cuti jela kak.. hari 1st anak masuk sekolah.. makmak mesti feeling lebih..

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Kejap je dah ari jumaat kan...Marya pun dah report duty ari Isnin aritu... Marya kerja kat cyberjaya-HASIL 😊

Mmg teringin nk jumpa Zura tp skrg ni tgh bz buzz buzz lg.. baru balik ni mcm2 nk diuruskan 😉

lizz said...

bubur nasik tu sedapnyer...kegemaran sara ni...keropok terengganu ker ni zura.. memang terpaling sedap kopok ikan dia..

oya said...

bubur nasi air tangan isteri lovely!mmg gojes color2 tu..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sedap pulak nampak bubur nasi tu :)

Fizalinolie said...

Keropok dari Terengganu memang sedap. Haritu kawan bagi... Rasa nak lagi. Tu lah... Kawan balik semenanjung... Awal2 dah pesan tolong belikan keropok. Haha...

inazamri said...

akak br je beli kopok dr member balik dr Tgganu.Temgok bubur nasi rasa tingin pulak.

umi alya said...

baca entri ni, akak dpt bygkn zura mmg 'sporting giler', berminat nak join suami memancing lagi, kalau akak bek baring2 ngn anak kt umah, chaiyokkkkk..

Sura Mohd said...

Sama cam rumah akak..mesti ada keropok...akak siap buat colek(pencicah)lagi..:)
*cantik powerbank tu..akak pun baru beli satu..

adrianna syaz said...

Best mncing tu..sya pun minat mncing ni..wlupun kekdg dpt Ikn buntal je.hehe

Cho Zila said...

Kitapun azalia nak orientasi... syiok nak tengok gelagat budak2 masuk sekolah
Bubur sekali2 sedap oooo

BUNDA said...

As Salam...bunda pun kalau takder selera ...masak bubur...terisi jugak perut...

mama lieyna said...

Cuti je, boleh dating pastu ye..ihiks..
Akak.31hb orentasi tadika.. :-)

maszmadi said...

kat umah saya pon wajib ada kopok tu kak ra.. terengganu mari... hihi
so kalu tetiba ada tetamu datang umah, maka kopok je la jadi hidangan..

lieyalatif said...

zura wajib amik cuti heheeheh....jgn lupe amik gambar tau...leh share dlm blog nanti...uihh anak masuk darjah 1 mmg 1001 macam rase excitednye ekekekekeke....

aduh kalo cabot gigi mmg bubur jek laa ubatnye....seksa kan zura kalo kene cabut gigi...lieya dah le penakot jumpe dentist kakaakakak

uih keropok tu wajib buat stok kat umah...lieyakan zura suke makan asam pedas ngan keropok...haa kalo masak lauk asam pedas mmg wajib goreng keropok ikan ni buat ulam...sedap!

cun gile power bank tuh!sehati sejiwa gitu!

alamak rajin zura nak ikut...kalo lieya laa mancing ngan tgk main bola mmg x akan lieya ikut...boring woooo hahahaah..dasar tak mo support minat laki lieya ni kakakaak..zura bagus....

Papa Mifz said...

kopok tuh makan dengan nasi memang menyelerakan...:)

Fifi Nadhrah said...

kak.. busy anak sekolah ke? hihi..

izan mama mia said...

slmt bercuti zura...

hainom OKje said...

Ambik je cuti penuh.... buat apa cuti separuh separuh zura...hehe boleh dating lepss tu...kan best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...