Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 19, 2013

...Tak Sangka Boleh Menang | Tahniah Chenta!!...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
salam Hari Khamis.
Hari ini macam2 sket kat opis nih. kalo kurang sabar memang boleh hangin satu badan. 
*bukak doa dhuha kt utube kuat2 kasi sejuk sket hati.

bagi sejukkan hati yang panas nih. mai lah kita tempek citer gembira kat blog kesayangan hamba nih. bulan lepas kan~ My hubby terchenta bawa balik borang peraduan reka slogan. pastu dia suruh i tolong reka slogan untuk dia. slogan untuk hari kualiti dorang.

i kan isteri yang solehahlahsangat. Jadiknye tolong lah My Chenta reka slogan.
reka mana yang terkeluar kat otak jer lah. Slogan yang direka tuh mestilah berkaitan pasal kualiti dan boleh hantar seberapa banyak slogan. Tak boleh ciplak slogan dr mana2 kampeni len tau. My hubby hantar 3 slogan kalo x silap.

Minggu lepas kuarlah result pemenang cipta slogan tuh.
SKALI!! Top 3 u!!
OOhhhh.. tak sangka sangat~ tersenarai jugak nama My Chenta.
dapat no 3 pulak tuh.
Tahniah Abanggg.

My Hubby dapat no 3.
" Kualiti Asas Keselamatan"
kalo korang nak tahu.. ini adalah slogan paling simple antara 3 slogan yang direka tu.
tak sangka plak yang paling simple nih yang menang.
Reseki kan!

Hadiah yang di menangi.
agak2 korang ape hadiahnye??
kaler fink lagi u!

nih lah hadiahnye.. 
Power Bank. 
sweetkan! tapi power dia x besar sangat lah.
tak leh lawan lah power bank i semalam.
Boleh bagi My Anis nanti. bagi dia caj dia punye Tab.

okelah.. itu jer nak bebel haini.

Sekian.. Kesah menang peraduan.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

lizz said...

tahniah zura...best tu dapat power bank lagi tu...

Rozita said...

tahniah..yg penting menang..

Sura Mohd said...

cantik kaler pink tu..tahniah zura dan suami..:)

GREENJADE said...

tahniah. best tu ..bagus bile gi travel ni xyah penign2 carik charger.kalu nk beli bkn nye senang nk pilih betul tak?

NinaAz said...

Tahniahh. Rezeki2

Zee Suhaini said...

kreatif la tu..tahniah..
bab reka slogan ni zee memang failed..

Mak Wardah said...

Salam kenal. Rezeki jugak tu namanya.

Tihara said...

alhamdulillah, tahniah zura..best nya :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tahniah..comeyla Finkkyyyy :)

Papa Mifz said...

Anis pun dah ada powerbank , uncle sampai skrg xde lagi...huhu

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. menang.. dapat hadiah untuk anis.. hihi.. untung anis..

Liza Yati said...

Tahniah zura. Pinky sesuai utk girll tu. Lama tak jenguk sini. Sibuk. Huhu..

Kakzakie said...

Itulah Zura kadang slogan tak perlu panjang tapi menepati kehendak juri.

Tahniah dari kakak!!

Anis mesti suka sebab warna pink sama dgn mama punya ye:)

umi alya said...

tahniah2.. bertuah badan

Cho Zila said...

oklertu menangler jugakan... tak sia2..

Fizalinolie said...

Kecik atau besar hadiah.... Yang penting rezeki menang kan. Tahniah buat chenta hati Zura :)

mama lieyna said...

Simple itu yg best..:-)
Tahniah...

Atia Adina said...

wah wah wah...tahniah tahniah ...kalo dah rezeki tu...x kemana ek

MulutPayau said...

Alhmdulillah...
Tahniah ya dik..

ros_reeza said...

Tahniah.. kadang kadang yg simple tu yang menepati ciri-ciri yg diorang nak kan :)

Sidratul Muntaha said...

congrats
oklah tu
sape nka bgi powerbank free..
ko mampu?!
eeggege

Hazmin Hamudin said...

Dapat menang hadiahpun dah best dah. Tahniah.

hainom OKje said...

Tahniah En Chenta Zura....power bank pun ok jugak tu walau tak besar powernya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...