Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, December 18, 2013

...Power Bank Dari Chinta...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.
Senyum itu sedekah kan? jom senyummm..:)

Hari nih i nak membebel jugak.
x mo layan WW sebab semalam 1 hari x leh membebel kat blog korang.
bz sepanjang hari. sempat terjah beberapa blog jer semalam.
maaf jer. haini i terjah pelan2 k~

bebelan haini lebih kepada bebelan menunjuk2. muehehe
tunjuk2 bende baru.

tadaaaaaaaaaa.. My hubby cayang belikan power bank untuk i.
sebenarnya dia nak belikan untuk dia. tetiba bini kesayangan dia pon nak jugak. haruslah beli 2 khennnn. jap lagi berebut pulak.

hubby punye warna hitam dan i punye warna merah.
Harga plak My hubby beli dengan kawan dia RM100. kuasa power bank ini adalah besar tapi i tak tahu bape. lupa plak nak snap kat kotak dia.

saiz power bank nih plak sama saiz dengan note 2 i. berat tak berat sangat pon.
tak jejas pon keberatan hand beg i. kira sedang elok lah.

kagum betol dengan gedget2 sekarang kan!
semuanye memudahkan. janji ade duit jer nak beli semua gedget2 canggih neh!pitam
dalam handbeg pon boleh caj henpon! 
best! best! best!

Sekian.. n3 menunjuk2. :P

P/S: gojeskan warna merah!

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

19 comments:

Sura Mohd said...

comeynya warna pink...kaksura pun baru order..nanti sampai bolehlah buat n3 menunjuk2 cam zura..hahaha..:)

lizz said...

waaa bestnye siap dapat power bank lagik yek...ok la tu senang sikit nak ngecaj phonekan senang sikit nak online hehe

Nafira usof said...

Kak Sura..
itu warna merah sebenarnye. bila dlm pic nampak cam pink sket kan. kalo warna pink lagi soft warna dia. comel gak..:)

izan mama mia said...

wah best best... lawa caler tuu

ros_reeza said...

cantik warna dia.. Ros warna putih.. eh, nak cakap jugak tu.. hihhi

Cho Zila said...

oklertu.. nak mencari gak power banktu.. nanti leh ler buat entri menunjuk2 gakkan.. blog kita suka hati kitalahkan..

SYANI said...

Powerbank dah jadi keperluan zaman sekarang ni.. Nanti nak pau hasben belikan satu gak la..

hainom OKje said...

Tak pe tak pe...kalau bab gadget cenggini Okje kurang jeles hehe

Fizalinolie said...

Sekarang mcm2 gajet ada untuk memudahkan kita kan. Senang ler lepas ni. Hehe...

Zee Suhaini said...

betoi tu zura, skang ni cakap jer nak ape sumer ada..yang tak bape nak ada fulus ni haa..
zee pakai jer yang mana ada..
sesekali nak menunjuk tak salah..ahahaha

umi alya said...

untungnya bila disayangi..

Kakzakie said...

Kakak tak ada lagilah Zura. Entah bilalah nak tunggu org belikan macam zura ni..

Papa Mifz said...

PM tak terbeli lagi powerbank walaupun diakui ianya sangat penting...huhu

εïзmummyHazaεïз said...

Penting powerbank tu. Tapi jgn follow cara ai sebab powerbank pong x terCharge2 hahaha

mama lieyna said...

Hehe..kaler dia menawan :-)

lieyalatif said...

mati2 ingat pink zura...bace ceerita baru tau merah....hahahaah permainan mata apakah? haahahah

tapi sumpah cantik gileeee...mmg comel...lieya suke yg mcm nie...tak suke yg besar gabak2 sgt tu...

senang laa lepas ni outing tak yah gaduh2 bising2 bile bateri kong kan.....

GREENJADE said...

powerbank la ni dh jd kemestian kan sis..nak pulak pakai smart phone ni..cpt benor abis bateri. powerbank mmg sgt2 membantu. i loike!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

power bank ni perlu la zaman sekarang ni ....mudah nak bawak kemana-mana

Fifi Nadhrah said...

cantik powerbank baru..~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...