Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 27, 2013

...Oooohoiiiiii! Genap Seminggu X Update Blog...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat Yang Penuh Keberkatan.

Fuhhh... minggu yang sangat meletihkan!
Satu minggu x update blog. bukan x de cerita nak bebel, bukan x de gambar nak share. Tapi Badan x cukup sihat nak membebel kan sini.
hehehehe..logik x alasan? muahaha.

sebenarnye Hari Ahad lepas i di landa demam. suhu badan x panas sangat. Tapi kepala denyut2.. satu badan sakit2. Otot2 dan urat2 semua sakit2. Dah gaya cam orang tua je kan!
tapi itu lah sakitnya. Isnin MC sebab memang tak larat nak gi keje.
Selasa paksa jugak diri masuk keje sebab ade tender nak kena hantar.
Rabu cuti Krismas. kuar pergi bekfes jer pagi tuh, pastu duk melepak jer kat rumah.

sehingga ke hari ini masih lagi bersisa sakit2 badan, kepala denyut2 dan batuk.
Moga cepatlah sembuh segala penyakit yang datang nih.
dan mudah2an jugak sakit yang datang nih dapat membersihkan dosa2 kecik. Amin~

Terima Kasih pada yang bertanya kabar i sepanjang ketidak'update'an blog ini. 
ade jugak yang rindu upernye.. hehehe.
Terima kasih jugak pada yang bertandang ke blog ini di kali blog ini kesunyian.
jap lagi i cuba jengah korang k~

Okehlah.. nak BW jap sambil2 buat keje.
keje rajin2 korangggg. jangan mengulat cam i.
tata titi tutuuuuuu.

Sekian.. n3 orang x bape nak sihat betol.

p/s: 2 hari nih federal hiway adalah sangat lengang!! adakah semua orang sedang bercuti??
adakah semua orang sedang mengHABESkan cuti tahunan??? adakah?? adakah??? 

p/s: Siapa yang masih RAJIN bekerja cam i sila tinggalkan komen "Saya Pekerja Cemerlang!"
naksedapkanhatisendiriksbbxdecutitahunandah!






 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

Zee Suhaini said...

take care zura..moga cepat sembuh..
kat LDP ni jem jer memanjang..
zee pon rasa nak cuti jer sampai taun depan..ahahahaa..redho jer la cuti dah abis..

Kancilbiru said...

sy pun pekerja cemerlang gak... wlupun cuti ada lagi semggu tapi nak simpan untuk pencen..hehehee

Masya said...

moga cepat sembuh yer .. pttlah lalu lalang senyap jer... sy pun x singgah² lalu jerlah ...

Daddy Ziyyad said...

Moga cepat sembuh...

Kalau belum sembuh betul2...dan belum check darah...periksa lah darah..

Papa Mifz said...

memang ramai yang tak sihat hujung2 tahun nih...=)

Atia Adina said...

saya pekerja cemerlang...semua org dah keluar...tinggal saya jer di opis

Rizziela said...

jalan sunyi sebab minggu depan nak start jem balik

maszmadi said...

"Saya Pekerja Cemerlang!"

hihi, moga cepat sembuh ye kak ra..

mama lieyna said...

Saya pekerja cemerlang !
Ihiks... :-)

Alahai, bila sakit2 je rasa mcm dh tua kan zura, sama lah akak pun, bila pening2 n penat badan ja, rasa mcm huu dh tua..hee..

Sura Mohd said...

patutla...tak sihat rupanya..semoga kembali sihat seperti biasa..ingatkan pegi bercuti lagi..hihihi..

Fifi Nadhrah said...

get well soon kak zura..

saye pekerja cemerlang.. waaarrrgghh.. malasnye nak kerje!~

Cho Zila said...

sayaler tu pekerja cemerlanglah sangat...
memang lenggang kat blogpun lenggang gak... kurang orang lalu lalang...

BUNDA said...

assalam...salam dari bunda...selamat berhujung minggu..

Fizalinolie said...

Musim hujan ni... Ramai yg tak sihat yer. Semoga cepat sembuh :)

izan mama mia said...

laa tak sihat ke..so skrg mg dh sihat segar dan bugar ye..
hah apa federal hiway lengang ??? biar btol

Tihara said...

akak pun kuarang dah berblog..huaa
take care yer zura

ros_reeza said...

SAYA PEKERJA CEMERLANG.. hihi.. siap tulis ngan huruf besar lagi ni.. nampak tak kecemerlangan tu..

hainom OKje said...

Sakit yeh....siannya Zura..
Moga cepat sembuh tau...makan ubat banyak banyak...

Myra Jay said...

Alahai siannya.. Moga cepat smebuh ye ZUra ;D

Hazmin Hamudin said...

Baru seminggu tak update blog. Saya dah berminggu2 dah tak update ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...