Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 12, 2013

...Percutian Kami Di Morib Gold Coast | Day 1...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis~
Ade yang rindu ke tidokkk? ahaks~

Seperti yang pernah di bebel kan blog nih i sekeluarga plan gi bercuti ke Gold Coast Morib.
Hari Selasa haritu plan berjaya di laksanakan. Alhamdulillah~
22hb 11 i dah book hotel hasil dari belian Voucher Kat Groupon.

Seawal 11 pagi Kami gerak dari Shah Alam ke Morib.
dah biasa makan "Langsat" dulu sebelom sampai. makanye amik jalan selamat. gerak awal sket dari rumah. kalo sesat pon tak lambat sangat sampai ke sana kan~

Masa kami bertolak ke sini hari Selasa tuh, Kakak ipar dan suami dia  ada datang rumah. kesian plak sebab terpaksa ditinggalkan di rumah. dorang datang Shah Alam atas urusan kerja. i plak dah book hotel dari bulan lepas lagi. nak tak nak kena jugak pergi.
tinggallah dorang kat rumah sementara kami di Morib.

Selamat sampai kat GC Morib pukul 12.30 petang.
sempat gak lah tersesat jalan. hehehe.

sila abaikan suasana malam itu.
pic nih my hubby snap masa Kami balik dari makan malam kat pantai morib.

beratur untuk urusan pendaftaran bilik hotel.
kalo ikut kan.. waktu check in pukul 3 petang. tapi cam ramai jer blogger review pukul 12 dah boleh check in hotel. tu pasal Kami plan sampai sini kol 12.
dan memang betol pon. dah ramai yang beratur nak check in.

proses pendaftaran.



  
Snap2 di lobi hotel.
sementara menunggu giliran untuk daftar masuk hotel.

Free wifi di lobi hotel.
kat bilik x de free Wifi.

dah dapat bilik!!
Moh kita seranggggg~

2642
Bilik untuk KAMI.
Moh kita tengok suasana bilik.



Lengkap! semua ade~

Luas! Bersih dan ade Jakuzi.
rasanye semua dah tau kat hotel nih ade Jakuzi kat setiap bilik kan~
tuuu.. yang ade pelampung biru tuh lah Jakuzinye. hehehe

shower.


 Katil yang telah diubah suai. sesuai dengan Kami yang ade anak kecik.
keh keh keh. My hubby tolak rapat ke dinding. hehehe.

hehehehehe..
posing manja2 sket. Terima Kasih Anis sebab snap pic mamapapa yang gojes ini.
walaupon masa nih dia dah menggelupor nak gi mandi.
sabor jer lah.

mana tak menggelupor! balkoni bilik ngadap theme park~
ngadap laut jugak tauuuu!


pandangan dari bilik Kami.

Budak kecik membebel ajak pi mandi kolam.

tunggu MamaPapa solat dulu.. baru kita turun okeh~
Pukul 3 lebih Kami turun gi Water Park. I tak mandi pon~
Hubby n anak2 jer mandi. sebabnye ai nak snap gambar dorang mandi. Kalo semua mandi x de lah gambar berendam dlm kolam.

Okeh.. sambung next N3 plak k~
Fanjang cecah lantai dh nih.

Bersambung...



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

lizz said...

waa bestnyer zura....
bilik kemain beso n selesa tu yang best tu..siap ngadap laut lagi tu..viewnyer memang terbaik...
cute anis berbaju pink tu...delisha comey..membebel nak mandi kolam yek...

umi alya said...

alor bg le no phone hotel ni & ratenya 1 malam, mana tau tiba2 teringin nak bawa anak2 pula..

Kakzakie said...

Tempat paling hot bila cuti sekolah ni Zura. Anak-anak memang suka dapat ke sini. Taman airnya sangat friendly to the children...

Zee Suhaini said...

syok tu mengadap pool..
kalo beli kat groupon berbaloi kan sebab murah..geram gak nak beli tapi aritu valid sampai januari..tak sempat grab sebab aktiviti dah full..

adrianna syaz said...

Best2..siap ada jakuzi lagi tu..sya x pnh pg morib ni..mcm best je ni..nnti2 dah kmpul bajet leh la rncng2 dtg kesini ^_^

Sidratul Muntaha said...

kurus dah ko jah
tpi pipi kau labuh
penuh kolagen tu
tu sbb abang sayangggggggggg
bluekkk
lari..

Rizziela said...

cantik bilik..bila la agaknya nak dpaat g sana :D

ct cheery said...

omboi cantiknyer bilik..mcm besor jer kan..

::NureeN:: said...

bilik cantik kolam best... mcm nk p jugak jerr

Sura Mohd said...

wahh..syoknya zura...kaksura belum sampai lagi..huhuhu..bila la nak pegi ni.

Masya said...

seronokkan kat sini... terinin nak pg lg kalau ada kesempatan...

vita min said...

Best nye! Depan bilik je dah boleh tengok gelongsor air tu yer...

*Jemput singgah blog saya
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

dela said...

macam best jugak tmpt ni ye... Dela x pernah pergi lagi.. tpi rmai ckap best... :)

Papa Mifz said...

teringin jugak suatu hari nanti nak bercuti ke sana...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Bestnyaaaaaaaaaaa.....teringin jugak nak pergi sini ...nanti misti nak jugak datang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...