Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 7, 2014

...Manfaat Bersama | Kalender Puasa 2014...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam hari Jumaat penghulu segala hari.
Semoga kita sama-sama mendapat keberkatan nya. Amin~

bagi mengambil berkat hari Jumaat nih, i nak share satu bende yang mudah2an bermanfaat untuk semua. InsyaAllah~

Kalender Puasa bagi tahun 2014
semua puasa2 sunat dan hari2 yang di haramkan bagi kita untuk berpuasa.

Kalender nih kiriman adik i, Nens. dah lama dia x menulis di blog dia. kekangan masa katanye. Terima kasih atas perkongsian yang sangat bermakna ini adikku.
mudah2an kita sama2 mendapat ganjaran dari NYA.
Amin.

pada sesiapa yang berminat nak print kalender nih, di persilakan yer.
i pon nak print gak nanti.. nak tempek kat rumah n surau opis. walaupon x ramai orang melayu kat opis nih. tapi tetap nak tempek jugak. sekurang2 nye dapat jugak berkongsi bende yang baik kan~

Sekian.. n3 untuk manfaat bersama.


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

10 comments:

Zee Suhaini said...

tengs zura..zee banyak lagi utang puasa ni..tahun ni cepat skit kita puasa kan??

oya said...

nice..nak print lah..

Fiza Rahman said...

Wah...bagus nih. THanks NU. Posa pon tak ganti lagi ni...huhuhu...

Sura Mohd said...

tengok kalender ni ..terus ingat nak ganti puasa..thanks for sharing zura..:)

Tihara said...

terima kasih zura
sudi berkongsi
rindu kat nens, kim salam ke dia yea :)

lizz said...

waa bagus nih tq share yer zura...tibe lak teringat banyak hari lagi pose tak diganti nih...

dela said...

tq kongsi

Fifi Nadhrah said...

banyak manfaat kalendar ni.. boleh mengingatkan kitekan kak zura..

Fizalinolie said...

Terima kasih Zura. Fiza pun nak print. Hehe...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah..best ni ..thanks for sharing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...