Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 7, 2011

...Model Majalah Mangga | SEKSI Weh!!!...

ohohoh... hari jumaat citer pasal seksi plak.. hehehe.. haaaaa~ korang pernah tak baca majalah mangga??? cam gambar kat atas nun.. gambar tuh ai cilok kat google..cam biasa la~

hehehehe.. ai masa muda mudi dulu pon suka gak baca majalah mangga nih.. x berinfo langsungkan ai nih.. hahahaha.. alaaaa... masa muda2 dulu~ mana minat nak baca buku2 yang berinfo..

part paling ai suka tengok kat majalah mangga nih adalah part yang artis bergambar tepi kolam mandi.. muahahaha.. seksi2 giler wohhhh~ bila tengok gambar artis pompuan seksi2 tuh mulalah mulut nih nak mengata. ketiak itu lah.. bla itu bla ini....hahahahaha.. tambah dosa kering jek kan~

okeh... hari ni ai nak share ngan u all.. gambar 2 artis ngah mandi kolam.. seksi wooooo.. 1 gambar tuh ai terpaksa edit sket.. tak mo kasi nampak CEKCI sangat...

okeh~ pejam mata semua.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bukak mataaaaaa...
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CEKCI dak???? cekcikan?? kan! kan!

nih lah dia artis kesayangan ai..

MY Anis & My Delisha...

masa dorang mandi kolam nih ai tak de.. ngah kerja.. hari sabtu.. bbsitter x jaga hari sabtu.. terpaksa tinggalkan kt papa dorang.. so.. ini kerja dorang ngan papa dorang lah nih.. masa ai tepon tanya pasal anak2.. my hubby kata ngah mandi kolam..terus x cukup napas jek rasa.. terus cakap cepat2 dan letak telepon.. haih~ sabor jek laaaa...

wahhhh.. bahagia jek kan... si adik relaks jek mandi.. masa kat famili day ari tu.. papa dia letak lam air terus malalak..sampaikan mama dia x boleh mandi.. tengok skrg!!! dia pakat2 berendam ngan kakak dia.. selambe jek~

sekian...citer pasal artis cekci..kikikiki

p/s:tetiba teringin nak mandi kolam jugak..hehehehe





15 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ala syoknya mandi kolam..pandai si anis jaga adik dia yang seksi tu :)

hajarus said...

amboi bestnyer dier mandi... aunty hjr nak join muleh... ;d

Zura said...

majalah mangga nie kan di cop majalah playboy malaysia..

eB ezrin said...

ouch... auntie tgk krg lagi seksi... ori.. x yh wat2... nyiit2 ;p
ps: tinggalkan emel kat eB eh? :)

wan habibah said...

-_- tutup mata......+

Sidratul Muntaha said...

budak 2 org kat bawah tu lagi suci dari artis dlm gambo tu!
huhuh...
sayang sungguh anis dgn adiknya..
tgk gambo no 2 tu.
huhuhuh..
caring sungguh...
mummy dia mesti melting!

Ekmi Rabat said...

dlu kecik2 suka tgk Majalah Mangga kt kedai tp dh besar ni meluat betul. artis seksi yng menyeksakan, tp artis akak yg 2 org tu comey jee mandi.


My Latest Entry: Saya akan cuba buat surat sokongan. @_@

Myra Jay said...

Wahhhh cekci2 especialy si kecik Delisha tu :)

Nens Collection said...

layan je delisha tu..ahakkss..

p/s: aku beli ngn kak yah quran tu..try r ty ade x ag

zh-ena said...

amboi ceksinya artis nie hehehhehe

Salina@IbuAqil said...

alolololo comelnya... hik3!!!!

- GC - said...

cekci meciiiii...!!!

::NureeN:: said...

mmg cekci abesss delisha & anis.. hehhee.. ingatkan artis mana la yg terlebih cekci tue hehhehe... pandai kakak anis jaga delisha ;)

Ibu Amani said...

haha...comel je adik kakak ni...

eT said...

waaa...model sexy u...colek si kecik tu leh??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...