Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 31, 2011

...2 in 1 | Delisha Punye Notti...

haaaa... dasyat x anak ai.. siap kaki gantung keluar.. muehehehe.. pastukan siap ayun2 lagi kaki dia.. rasa nak geget2 jek betis dia tuh.. geram kan!!! ini lah dia gayanye orang senang hati.. perut dah kenyang.. hati pon senang...

cer skodeng tgk.. anak ai ngah wat ape..

isap susu??? betol dah tu.. tapi cer tengok betol2..

haaaaaaa... isap susu + isap ibu jari dia?? dasyat x??? muahahahaha... notti kan.. tapi still rasa nak jek gigit2 budak nih..

slalunye kalo dia kenyang memang cam nih.. dia akan isap ibu jari dia... orang cakap dia nak main2.. Notti kan ini budak~ GERAMMMM sangat!!! mungkin Delisha nak DOUBLE kenyang kot.. tuh yang dia isap 2 2 tuh... hahahahaha

sekian.. citer budak fulat mama...

Note buat wahida :

nih maksud nama Delisha...

Noor = Cahaya

Delisha = Seseorang yang menyenangkan/memudahkan orang lain

Tasnim = air yang mengalir dari syurga..


p/s: GERAM Tengok??

16 comments:

- GC - said...

saya pun ahad lepas bawak emran pi tesco, dia pun first time dok ats troli tu. hihi

SYANI said...

Comelnya.. memang geram tengok baby yang suka goyang² kaki.

LYAfrina said...

heheehe... hbis puting susu dgn jari skali dia hisap

Atia Adina said...

alahai comelnya...kak ad pun geram tengokkk....

wahida said...

sumpah geram...mmg nampak notti...dua2 pun nak hisap..hehe..

oooo...sedapnya maksud nama anak ko ni nok...nnt kalau aku ada baby girl, aku tiru nama delisha ni boleh??

|| NaFiRaa || said...

wahida...
boleh~ sila2.. kekekeke

eB ezrin said...

suker namer delisha... cantek plk maksudnyer tuh... nk cop kalo der rezki leh? hik3
ps: emelkan gambor kat eB & details leh? :)
mamaaerish2@gmail.com

ct rahani said...

cantik nama & maksud delisha ni..

comel je aksi dia hisap jari tu.. geram rasa cam nk cubit2.. hiks..

rutikeben said...

comelllll!

cik nani said...

hahaha..kelakar la delisha ni..jari tu ade air susu jgk kot sis..tu yg die isap dua2 tu..haha..

mamalieyna said...

comeeellll..kasi kite yg nengok ni geram jee..kalau nengok live dh kena cheouum ni..hehe//

Papa Mifz said...

wah tak tahan...sambil isap susu isap gak ibu jari...hehe

Ekmi Rabat said...

comeynya betis baby.

oya said...

sedap namenya...delisha!!

Huda said...

ini habit lukman juga suka isap jari tangan n kaki..pastu jerit2 kalau tergigit agaknya :)

Myra Jay said...

Hehee, serba boleh si kecik ni..
2 in 1 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...