Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, October 13, 2011

...Semua FREE!! Suka~...

korang suka tak???? mesti suka jugakkan~ asal sebut bende FREE mesti semua orang suka.. jom kita tengok.. apekah bende FREE itu..

haaaaa... boleh teka??? balik2 keje.. nampak ade kotak ini atas petisurat. posmen nak masukkan dalam petisurat mungkin x muat.. so dia letak jek atas petisurat.. nasib x hujan ko!! kalo x.. mau lenjun kotaknye.. isinye mungkin lah selamat sebab duk dalam plastik..
mai kita tengok ape isinye~

tadaaaaaaa... barangan Feremfuan~ untuk feremfuan ajerrrrrr... lelaki boleh tengok dan tolong beli ajerrrrrrrr... banyakkan... kikikik sebenarnye 1 pack ajer.. tapi ai amik gambar bahagian depan dan belakang pack tu.. sebab dorang memang bagi 2 layer.. so, mestilah kena amik gambar 2 2 layer tuh kan~

pad nih ai dapat kat on9.. alaaaa.. iklan kat blog2 tu.. bila klik iklan libresse kat blog.. tetiba boleh mintak sample percubaan.. apelagi.. sepantas kilat lah ai request.. rasanye dah lama dah ai request pack percubaan nih.. nih baru dapat..

terima kasih Libresse.. sebab sudi bagi ai pack percubaan nih.. banyak keping jugak dapat.. boleh lah try.. sesuai ke tak untuk ai.. kalo sesuai boleh teruskan guna pad nih..

ohhhh.. bukan itu jek yang FREE tau.. ade lagi 1..nak tau tak ape??? adik beradik jugak dengan barang di atas..

sampul surat yang berisi bende FREE yang ke 2.. hehehehehe

tadaaaaa... pantiliner daripada KOTEX.. ade 4 keping.. oklah tu kan~ nama pon pack percubaan..

terima kasih jugak buat KOTEX.. len kali boleh bagi lagi..

sekian.. citer pasal bende FREE..

p/s: korang rajin x mintak trial pack nih??? x rugi kan kalo rajin mintak.. hehehhe

14 comments:

Nens Collection said...

hahaha...okes r tu..xyah beli dh bulan ni..jimat2..librese aku pon pakai gak..die murah skit dr kotex..ok r..

|| NaFiRaa || said...

neni..
harga dia murah dari kotex eh? bulih ar suvey2 harga lepas nih..

wan habibah said...

saya pernah mintak trial pek mamypoko.... hahaha... n pernah dpt baby monitor dr annum...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang dah lama pakai libresse, terasa diri ini seprti Yuna.. hahahahaha

- GC - said...

jimat stok sebulan.. hehehe

cik nani said...

laaa..banyaknye barang free..sis,lain kali klw ade brg free bgtahu nani ek..nk masuk jgk..hehe..

Salina@IbuAqil said...

ingat makan free td.. itu memang ina gemor sesangat.. bleh abeh lak tu mkanan tu.. slalu mkn mst x abeh.. tp yg free licin.. hik3!!

Shiela Latif said...

ibu pun suker minta sample free ni mama...tapi lom dapat2 lagi...hihi..

Amy Syaquena said...

harga dia murah lagi erk, nak try survey la pasni

ct rahani said...

sy pun baru je bertukar pakai libresse..memang best guna libresse..

Huda said...

huda dh penah request 2-2 sample ni :)

aNiS tHe BumbleBee said...

huiii..suke sgt brg free...balik msia raya aritu berkotak2 dpt pampers free.yg ni boleh mintak lagi ke tak ni?kikiki!

Myra Jay said...

Bestnyerrr..

Myra pun suka barangan free :)

zh-ena said...

ena skang nie dr pki kotex terus pki librtase sebab li best pki lebrase..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...