Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 28, 2011

...Jalan-Jalan Carik Pasal Di TESCO Shah Alam...

XTVT hujung minggu Kami.. Yeaahhh... Jalan-Jalan Carik Pasal Di Tesco Shah Alam.. Rasanye dah lama x merayap kat Tesco.. asik2 pergi Giant jek.. sebab Giant Dekat ngan rumah ai.. slalunye kalo gi Tesco Sebab nak pakai Voucher yang Tesco bagi..

kali nih pon sama.. Tesco ade bagi voucher RM8 hengget.. boleh guna untuk pembelian rm50hengget dalam 1 resit.. banyak jugak diskaun rm8 hengget tuh.. kebetulan memang nak beli barang keperluan anak2..


kakak anis pon sibuk nak dul lam troli.. dari kena tolak stroller + troli tesco.. baik pakai troli tesco yang seat utk baby.. so.. ginni lah jadiknye..

pertama kali Delisha duk atas troli tesco nih.. delisha nih OK jek sokmo.. janji jangan panas..

hari MERAH sefamili.. kekekeke..

semangat jek ai mengambil gambar.. kekeke.. atas tangga pon nak jugak amik gambar.. hehehe

okeh..turn mama plak tunjukkan ke ayuan...muahahahaha..

iklan ubat gigi..kekekeke

merebut jajan ngan papa..

delisha leka ngan menan dia.. tak banyak kerenah budak tecik mama nih..

selalu jek pandai bawak diri.. lapar baru bunyik suara dia..

My anis x puas ati sebab dia nak stiker butterfly..tapi ai x bagi sebab nye plastik stiker tuh dah hilang.. so tanda harga dia x de.. kang banyak citer plak kat kaunter nanti..

nih kat kedai roti dalam tesco.. roti2 yang harga RM1 semua licin.. tinggal yang harga lebih dari seringgit.. boleh laaa.. untuk alas perut..

papa yang sabar menunggu anak dia naik keretapi menan..
habes shooping kat tesco.. mesti kena bagi my anis naik menan yang masuk syiling 50 sen.. kalo x.. memang muncung jek lah mulut dia dalam kete..

haaaaa... dasyat x anak ai.. pegang stereng kete pakai kaki jek.. My anis kata.. adik dia bawa kete macam MR BEAN.. pakai kaki.. hahahhahaahha.. sabor jek laaaa...

sekian.. n3 gi jalan2 carik pasal..

p/s: wahhh..esok dah sabtu.. syok ar korang yg cuti esok kan~ ai keje half day esok.. mencik!!!

10 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi!! Anak dara tu dapat Mamee x lepas lagi dah.. Hik3!!!

mamalieyna said...

good girl nmpk delisha..mesti tak susah handle dia kan..^_^

waah pakai kaki pun boleh..ihiks..

herm..en suami kerja la weekend ni, takde la agenda jln2 ni..hu~

Myra Jay said...

Suka tengok family Zura kalau p mana2 mesti sedondon..

Cantik :)

LYAfrina said...

YEAHHHH....
hari merah sedunia ;-)
byk ke shopping nafira????

)***free nnti jgn lpa ambik tag kt blog lya yer

wan habibah said...

ehm.... tesco ada eh benda alah.. yg nafira letak kat baby tu??

wahida said...

comel si delisha tu...

aku nak tanya lama dah...maksud delisha tu apa nok? sedap la nama tu...

ct rahani said...

terer delisha bawak kete pakai kaki ek.. hehe..

Papa Mifz said...

tesco shah alam...selalu gak ke situ...:)

Zura said...

dah lama x soping2 kat tesco..

Atia Adina said...

semalam kak ad gi tesco letak adam kat tempat delisha tu gak....sampai tertido dia....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...