Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 14, 2011

...Bikin Panas Ajer...




haih~ saje jek nak kasi darah ai nih naik.. pagi2 dah bikin panas.. sila kasi can ai membebel! geram neh!

pagi2 tadi ai kelam kabut masuk opis terus email soft copy untuk Company Profile bagi staff kat Sabah.. semalam petang dorang call suh kurier Company Profile.. ai cakap laaa... printer ai rosak.. dah seminggu dah.. semua stok big boss dah pakai.. kalo nak kena tunggu printer ok dulu baru ai kurier.. tapi dorang nak pakai CP tu hari ni.. hari ni ok.. semalam baru cakap..

nak tak nak kena lah emailkan soft copy then dorang print kat .. bila ai dah email dorang bising plak cakap CP banyak perubahan plak.. eh..lantak ai ler.. ai kan tukang handle CP tuh.. print jek laaa.. banyak bunyik plak..

tak tau lah ape yang dorang x puas ati kat sana.. pastu call ai bising2 cakap nape x leh kurier CP pergi sana.. haaaaaa.. ape lagi.. dan2 tuh lah bertuko kaler ijau.. lepas dah kena barang 1 2 ayat dari ai.. trus cakap ok... haaaaa... kan dah kena... elok2 tak pernah kena marah..kang dah dengar ayat2 cinta dari ai.. haih~

saje jer nak suh ai marah.. bukan sengaja X NAK HANTAR!! tapi x DE STOK dah~ isk.. susah sangat ke nak paham.. padahal dorang memang dah ade sotf copy kat sana..print jek laaa...
dorang punye CP pon ai print jek.. x de pon bising2.. isk~ kang dah membebel~

sekian.. n3 membebel~

p/s: trus tak tau nak n3 ape dah.. membebel jek kejenye..kekekeke


7 comments:

Salina@IbuAqil said...

Kih3!!! Tgh bayangkan kalo tgh membebel dpn2 ina ni ha.. MESTI COMEL!!!!! ;p Cenyum ckit.. ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kat sana masih alice ker yg jaga cp? tak pernah lak me dulu htr cp kesana :p

Nens Collection said...

hahaha...time angin..bos pon boleh kene marah..hehe

Erly Ramli a.k.a Zette said...

susah kalo deal dgn org yg tak pandai cari inisiatif sendiri kan..huhu

rutikeben said...

sabar sabar..sabar itu separuh dari sabariah huhuhu

ct rahani said...

sabo2... sesekali membebel ok gak kan.. release tensen gitu.. hehe..

zh-ena said...

hehehehehhe datang bulan yea :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...