Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 18, 2011

....Semalam PC Buar Onar....


cam nih lah agaknye PC ai petang semalam.. FENEN!!! x boleh nak on9 langsung.. pastu dia bagi warning cakap IP Address PC ai conflit dengan another system! boleh?? rasa nak lempang jek kan!!! menggelupor jugak petang semalam ai duk on off pc ai nih.. x jadik2 jugak..

nak pinjam PC big bos dia ade plak.. nak carik PC lain yang Free jauh plak.. kang x de orang nak angkat tepon plak.. sudahnye.. ai off PC.. stanby untuk balik..muahahahaha... cuma wayang2 buat keje remeh2 jek.. kang boss cakap ai x buat keje plak..

pagi2 tadi.. ai masuk opis on PC.. MASIHHHH ade warning tuh okeh!!! pastu ai nekad nak godek2 PC ai nih sampai ROSAK! boleh mintak PC baru..muahahahahaha... tapi ai dah buat back up sume keje ai yang penting.. maklumlah baru dapat external hard disk baruuuu...

elok2 dah niah nak godek sampai rosak.. SKALI boleh ON9 u!!!! hahahahaha.. HAMPEH!!! baru jek Verangan nak mintak transfer PC baru.. dh boleh on9 plak.. x pasti ape yang ai dah godek2 sampai bulih on9 balik.. lantak lah.. janji ai leh on9.. 1 hari x buat n3 semalam.. x tentu arah jek rasa.. muahahaha..

sekian.. n3 membebel di pagi hari..lalalalala

9 comments:

zh-ena said...

ena klu pc ena jd prob mmg terus tutup jea..geram dan angin satu badan hahahahaha

Myra Jay said...

Hehee, online ni dah macam nyawa buat kita blogger ni kan..

Bila takdapat online rasa macam tak lengkap je kan :)

wan habibah said...

tu nama nya dia soh keje je

SYANI said...

Bengang jugak kalau PC buat hal.. Macam tau² je tuan dia ada angan² nak tukar PC baru.. dari kondem terus ok..

Nens Collection said...

haha..kalo x molek2 jgak dpt pc baru la ye..hehe

wahida said...

ko dah boleh jadi pakar IT la...godek2 sikit terus baik ko...hehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang tak keruan kalo tak berbelog :p

::NureeN:: said...

ada chan nk mintak pc baru kat bos heheheh

ct rahani said...

mesti serba x kena kan x leh berblog.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...