Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 25, 2011

...Delisha Pon Minat Jugak Tau~...


amboiiii... ape lah yang cayang mama tengok nih.. siap menyengih lagi.. saje lah tuh bagi mama geram..

hah~ sampai x bergerak.. tengok ape tuh...

OOOOOOooo.. tgk upi ipin rupenya.. ralit sungguh.. sampai mama halakan camera pon dia buat tak tahu jek..

hek hek hek hek.. baru perasan mama amik gambar dia.. terus melompat2.. geram kan!!!

hari banyak sangat keje... maklumlah.. semalam kan cuti.. hari kena lah bayar balik keje yang tertangguh tuh..

sekian.. citer orang ngah bz..

p/s: budak2 memang suka tengok upin ipin kan~ Delisha pon dah pandai tengok upin ipin dah..

14 comments:

Salina@IbuAqil said...

amboi2!!! tecik2 dah bijak tgk katun.. ;)

wan habibah said...

wahh.. kecik2 dah pandai tgk upin ipin

eB ezrin said...

gerammmm. grrrrrr :)

aEn+aReaL=Ryan said...

Ryan Pun Suke Tgk UpinIpin..Dgr Iklan Je Upinipin pun da terlompat-lompat..hihi

SYANI said...

Amboi... kecik² dah layan Upin Ipin. Nanti dah boleh cakap sure selalu sebut betul..betu..betul..

wahida said...

amboi...faham ke tu delisha? hehe...

LYAfrina said...

baguslah... ni tandanya..delisha peka pd sekeliling... n iq dia teransang bila tgk tv ni...

rutikeben said...

wah suh dia try sebut betul betul betul!

ct rahani said...

sama la ngan aqeef.. kalau ngah menangis pun leh stop kejap bila dengar citer upin ipin..

Ekmi Rabat said...

anak sedara pun suka upin ipin. sgt adorable kan

stellaizz said...

wahh wahh pandai nyerrr..comel nyerrr

stellaizz said...

wahh wahh pandai nyerrr..comel nyerrr

::NureeN:: said...

geramnya.. nk peluk delisha lg la mcm ari tue.. puas nureen dukung2 masa kat umah eb

Atia Adina said...

si adam ngan atia pun suka tengok upin ipin gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...