Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, October 21, 2011

...Berlari-Lari Keliling Padang | Layang-Layang...

salam..
hari nih bz plak.. walaupon big boss x de.. tapi tetap buat keje dengan dedikasinye.. muahahaha.. ferasan!! sebenarnye memang banyak kerja tertangguh pon.. sejak printer ai rosak.. banyak request Company Profile x dapat di layan..mmg malas nak layan pon..hehehehe..

so..pagi nih printer sudah sampai.. makanye kena lah buat stok CP balik.. dan penuhi permintaan yang ade.. makanye.. hari nih ai jadik pekerja contoh..

okeh la.. x yah lah citer panjang2 pasal keje yang x kan abes sampai pencen tuh.. jom layan gambar xtvt kami ujung minggu hari tu..

lepas pergi berurut tangan my hubby kat jalan kebun.. my hubby tanya anis nak pergi mana.. sepantas kilat lah dia cakap nk gi taman kan~ pastu papa dia tanya lagi.. nak gi taman ke? nak gi main layang2... ape lagi..melompat lah kawan tuh nk main layang2..

terus My hubby ke dataran.. dekat ngan masjid shah alam.. boleh tahan ramai jugak orang masa tuh.. tapi x nampak plak budak main layang2..

pastu bukak layang2.. memula malu2 dulu.. lari pon x bape nak laju.. sambil muka tersipu2 malu..

bila x naik.. papa plak yang kena marah.. padahal dia yang malu2 naik larik..

okeh cuba lagi.. larik kuat sket kali nih..

yeaahhhhhh..dah naik.. laju lagiiii!!!

hah! lepas tuh.. dia larik keliling padang yang luas tuh.. ai sendirik pon tak tau mana satu My anis... nampak papa dia jek yang baju coklat tuh..

ai ngan My delisha duk jek bawah pokok.. jadik pom pom girl untuk my anis..

papa bawak delisha gi kejar kakak dia main layang2.. x hengat tangan tuh sakit dah.. delisha pon tahan jek orang dukung dia cam ner pon.. janji dapat main..haih~

setelah penat berlari.. muahahahahaha.. berpeluh2.. dah nak fengsan anak ai nih... lama sangat lari.. hahahahaha...

papa yang paling sabar melayan kerenah anak2 dia.. sama naik ngan my anis main layang2..mueheheehhe

okeh.. sebelom balik kita posing dulu..yeaahhh.. delisha punye lah semangat dapat berlari ngan kakak dia..

mama ngan delisha plak..

mama posing ngan kakak anis yang berfeluh2~

rasa nak geget2 jek budak fulat2 mama nih..

sonok jugak lah melayan anak2 main layang2.. skali skala jek boleh turun main cam tuh.. dah bape minggu sebenarnye plan nak bawa my anis pi main layang2.. tapi asik ade hal jek.. tau2 dah malam.. tak pon petang jek ujan..

moga lepas nih lebih banyak masa yang boleh diluangkan untuk anak2.. aminn

sekian.. citer gi main layang2..

12 comments:

eB ezrin said...

x nk pegi lagi. musti best kan? :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya main layang2..nuha tak pernah main layang2 :p

Sidratul Muntaha said...

zura..
sian aku tgk laki ko
kuat keje yer?!
badan kemping
syg sungguh dia dgn kamu and anak - anak.
sekalipun dpt bwk gi jenjalan dekat2.
salute la dgn laki ko!
cewahhh!

Nens Collection said...

waduh2..kakak anis peluh main layang2..hehe..delisha mmg nurun abg ammar ni..pipi makin bolatt..hehe

zh-ena said...

dah lama tak bawak umairah pergi pdg..hujung minggu jea mesti ada hal

wahida said...

kalau nk main layang2 ni petang2 plak sekarang hujan...huhu....

LYAfrina said...

lya dh lme x bwk asyA main layang2.. last sethun y lps kot... lyng2 tu kmana ntah.. klo nk main, kna beli bru la... biasa slalu main kt tepi pntai..angin kuat..

**knp dgn tngan hubby?? aritu tgk kt blog eb n nureen tgn bsimen... apa2 pon, moga cpt sembuh

|| NaFiRaa || said...

LYAfrina...
Tangan hubby patah.. eksiden.. kena masa bulan puasa hari tuh.. aminnn.. mekasih yer...

ct rahani said...

kt jb ader pesta layang2 weekend nih.. bleh la terjah.. hiks..

delisha mesti x sabar nak berlari sama tu.. hehe..

stellaizz said...

syokk nyer beriadah bersama anak2 sambil main layang2 :)

stellaizz said...

syokk nyer beriadah bersama anak2 sambil main layang2 :)

Myra Jay said...

Happy tengok Anis dapat main layang2 smpai berpeluh2 ha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...