Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 11, 2011

...Terima Kasih Abang~...


semalam ai tak bape sihat.. sakit perut.. sakit pinggang sakit itu ini.. semua lah.. perkara biasa setiap bulan neh! muehehehe.. slalunye time nih lah manja lebih sikit ngan my hubby.. tolong sapu minyak panas laaa.. picit pinggang laaa.. picit betis laaa.. kira pakej SPA lah.. muehehehe.. sedap woooo.. orang tulun urut sana sini...

kalo ikut rutin ai, balik keje semalam kena beli lauk basah untuk masak.. oleh kerana kesihatan x bape nak bagus.. so semalam x singgah beli lauk basah pon.. terus jek gi amik anak2.. balik rumah cakap kat My hubby hari ni x larat lah nak masak.. hubby cakap beli jek lah hari nih.. waahhh.. terus sonok jek.. hahahaha..

pastu bila ai masuk jek dapur.. wahhhhhhh... settle sume kerja.. periuk nasi berkilat! sinki kosong!!! atas meja makan!! kosong!!! peeerrrgghhh.. terus lapaaaaanggg jek mata memandang.. rupenye My hubby dah settle kan semua dah kerja kat dapur..

sian My hubby.. tangan dia bukan ok sangat lagi tu.. tapi dah macam2 kerja dah dia buat.. ini semua kes boring duk rumah lah tu.. semua bende dia nak buat.. harap2 check up ngan dokter 24 hb nanti memberi khabar gembira.. harap2 cepat lah sembuh tangan my hubby.. aminnn..

sekian.. citer pasal My hubby..

7 comments:

- GC - said...

haha. kes sama lah kak, semalam saya balik, husband dah masak nasik, masak lauk semua. saya makan je. hihi.

#semoga suami akak cpt sembuh

Shiela Latif said...

hubby mama mmg seorang yang penyayang!! i likee...macam abang kita jugak...ekeke

Salina@IbuAqil said...

Alolo sweet.. Sejuk hati kita bila time camni kan?! ;)

Salina@IbuAqil said...

Alolo sweet.. Sejuk hati kita bila time camni kan?! ;)

Huda said...

wah dpt spa free yer :) syiok..rasa dihargai kan :)

Ibu Amani said...

romantiknye :)

Myra Jay said...

Wahhh bagusnya your hubby.. :)

Sangat memahami tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...