Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 11, 2013

...My Anis + Pra Sekolah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat..

semalam tak sempat nak draff n3 sebab balik awal.. so, hari ni x de n3 di awal pagi.. hehehe.. n3 tengah hari pon ringkas dan padat jer..

citer pasal Pra Sekolah My Anis..
ade yang bertanya ape syarat2 nak masuk Pra Sekolah.. secara jujur nye ai tak tahu ape syarat2 nak apply Pra Sekolah nih.. sebab masa isi borang x de plak dorang tulis syarat2 untuk apply Pra sekolah tu..  Tapi yang pasti, dorang ade mintak slip gaji mama n papa, dan salinan bil untuk sah kan alamat rumah... maybe gaji mama papa di ambil kira kot..
okeh~ sila refer ke sekolah untuk mendapat info yang lebih tepat.. ahaks~

okeh, sambung citer My Anis, hari ke 2 sekolah dah dapat baju pra sekolah.. kalo ikut pasa daftar, pra sekolah ade 3 jenis baju, 
baju formal.. warna ungu.. pakai hari Isnin dan Jumaat.

baju x formal.. t-shirt kuning n seluar merah.. pakai hari selasa dan khamis..

baju rumah sukan.. ikut warna rumah sukan murid, pakai hari jumaat..
tapi setakat nih My Anis baru dapat 2 pasang baju kuning + seluar merah.. so cikgu suh pakai baju sekolah tuh jer sehingga dapat baju2 lain..

My Anis..
dah ready nak gi skolah dah.. kalo ikutkan KAMI memang amik van untuk hantar dan amik dia.. tapi selalu waktu pagi driver dia x sampai2.. so, Kami terus hantar dia sebelom gi keje.. sambil lalu jer pon~ balik jer dia naik ngan driver van sekolah..

Anak ai nih memang semangat nak gi sekolah..
kejut jer terus bangun mandi.. x banyak ragam.. 
x de drama pagi2.. syukur, senang nak handle dia nih..

kakak.. belajar rajin2 yer, biar jadik contoh pada adik2 kakak nanti..
mama selalu doakan yang terbaik buat anak2 mama..
cayanggggg kakak Anis~

sekian.. citer pasal My Anis + Prasekolah dia..



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

14 comments:

LiYa HaNiF :: said...

Qalesya hari ni tak pergi sekolah .. Demam lak dia...

Pra Sekolah yg anis pergi utk budak bape tahun je ?

eB said...

eB tgk aerish cam dh ok. tai tiap2 pagi msh nanges lagi. ha3..
anis len... nmpk cool...
gd girl :)

maszmadi said...

erm, good girl lah anis ni, senang bangun pagi...

Qaseh Suhaida said...

baguslah dah masuk prasekolah nnt tahun depan masuk darjah satu dah senang sebab dia dah biasa dgn sekolah tu...

Nens Collection said...

bagusnyer kakak..arap2 ammar senang la..kalo along pagi2 nangis sokmo nk g sekolah..die x rajin duk ngn ngasuh..jd ssh skit..arap2 ammar cam kakak anis la..jgn ikut aku..hoho

Atia Adina said...

bagus kakak anis....harap atia nnt pun cam ni...semangat nak gi sekolah

.:: Mrs Z ::. said...

alhamdulillah syukur sangat bila anak takde masalah nakgi skolah kan ^_^ senanglah anis bila masuk darjah satu nanti sbb dah biasa dgn skolah rendah..semoga anis bjaya dunia & akhirat ^_^

Papa Mifz said...

semoga sampai ke besar Anis bersemangat untuk ke sekolah...:)

Aishah Jahirah said...

bagus dia xbanyak ragam n senang bangun.setengah budak jenuh nk kejutkn bgn pg ni...

Aishah Jahirah said...

bagus dia xbanyak ragam n senang bangun.setengah budak jenuh nk kejutkn bgn pg ni...

LYAfrina said...

lya pon aritu harap sgt asya leh msuk pra sekolah.. tp xde rezeki.. dia utamakan bdk 6thn dulu..i ade kekosongan baru ambik 5thn..

gud luck anis..blajo rajin2 ye..moga bjaya..

Masya said...

bgslah mcm tu.. harap sgt tahun dpn pun amir dpt masuk pra sekolah.. senang sikit..

Izan Ishak said...

bagusnya kakak anis. tak meragam pun bgn pagi ye. belajar rajin2 ye kakak anis!

itulah kan org kata anak perempuan ni kurang ragam drp anak2 lelaki. izan ni ada 3 org budak kecik yg kekadang tu ikut angin aje bila bgn pagi.

Zura Zue said...

eh eh..teringat adik yg bongsu mase sekolah tadika dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...