Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, January 3, 2013

...Akhirnye~ Setelah Sekian Lama...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Khamis Semua..
Selamat Tahun Baru 2013!! moga tahun ini lebih baik buat kita semua..Amin~

Pagi nih nak share sikit jer..
ngah bz sgt hari nih.. maklumlah, semalam bercuti..
mcm2 hal kena settle pagi nih.. eheeee..

Kosong sudahhhhh..
selamat di keluarkan pada hujung tahun haritu.. 31.12.2012.
Alhamdulillah.. rezeki blogging~ siapa nak kasi kan~
Amount?? kita tunggu cek sampai ke tangan dululah! mana tau kan ade rezeki untuk pembaca bertuah! kongsi2 rezeki Allah~

okeh lah.. itu dulu lah utk pagi nih.. kalo sempat ai membebel lagi k~

sekian.. dah cash out dahhh..

p/s:Korang dh cash out ke??


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

20 comments:

MRS. K said...

yeay! kite tak cash out pon sebab ada be tgh running. ujung bulan ni je la

Mummy Chubby said...

bestnye dah cash out...Mummy tak pernah cash out lagi.nak kumpul byk2 dulu.maklumla jarang update kan.huhuu

Nens Collection said...

masyukkkk...simpan wt g CH yekk..hehe
aku arap ade la BE tuk aku tahun 2013 ni..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah..
kite taleh cashout lg,
lom tempoh matang lg .. huhu
tp yg churp2 dh hampir ke sasaran dh..
yeayyyyy!

Atia Adina said...

ingat nak cash out 31/12 gak....tapi tak cukup lagi lah....huhuhuhu....tunggu hujung bulan ni plak lah

SYANI said...

Tak pernah cashout lagi.. Sikit sangat, tak tergamak nak cashout rasanya..

Fieza79 said...

blum pn cash out lg yg thn lps punya..ahakk BE baru pun belum check..mntk2 la ada rezki thn baru...amin2..

Myra Jay said...

Tahniah Zura.. Myra ujung bulan ni kot, boleh topup sikit ngan insuran keta

Eliss Mie said...

tengah tunggu windows 8 clear ni. tapi jadi banyak pulak, sudah melebihi target asal. boleh la buat teka teki tekuk lagi lepas ni.

Papa Mifz said...

alhamdulillah...rezeki anak-anak kan...

Anamarza Sue said...

nak cash out jugak, tunggu akhir bulan ni kot... btw tahniah rezeki awal tahun tu

Daddy Ziyyad said...

Saya baru aja letak iklan Nuffnang tak sampai sebulan..hahahaha...

Delimasari said...

xpernah cash-out - masih ceconet lg

wahida said...

sama lak n3 kita ye nok..heheh...

rezeki kan nok...siapa nak bg...dlm duk blogging dpt jugak hasilnya...

tahniah nok...

::NureeN:: said...

alhamdulillah...
nureen juz rm4 jerr dr 2009 huhuuu

Norzie hany said...

Alhamdulillah rezeki anak2 tu zura.

Queen of Ur Heart said...

Happy New year ...

ct rahani said...

Alhamdulillah zura.. rezeki tuh.. :)

Sidratul Muntaha said...

tak cash out lagi..
maleh kot?!
ekekek..

Cho Zila said...

akak lepaih cash out susah ler pulak nak dapat lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...