Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, January 26, 2013

...Promote | Veil Untuk Disewa / Dijual, Jahitan Manik @ WashuraBeads...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Selamat Berhujung Minggu semua..
jom cuci mata jom~ mana tau ade yang berkenan di mata kan~

okeh.. hari ini nak promote satu Biz.. Bukan ai punye Biz yer.. tapi kawan punye Biz..
merangkap pengiklan di side bar ai tu..

Banner yang melekat di tapak iklan Nafiraa..


Menyediakan Khidmat Menyewa Veil, Menjual Veil dan juga menerima tempahan Veil dari pelanggan.. haaaaa.. pada adik2 yang tengah membuat persiapan perkahwinan, tapi masih mencarik2 lagi Veil sesuai.. cuba lah terjah ke WashuraBeads.. InsyaAllah, Anda akan di bantu sebaik mungkin..

Okeh.. Kat sini ai tunjuk2 sket Veil yang dah siap.. cuci2 mata.. mana tau ade yang berkenan di hati~ :)


 Cantek kan~ Jahitan sangat kemas!
Tampak Anggun di hari Bahagia gittu..


 Bunga pink yang menyerlahkan ke ayuanMu..
teringin nak pakai jugak..ahaks~


GOJES!!!
siapa yang tak nak nampak Anggun kan!!
cubalah Khidmat WashuraBeads.. anda pasti puas hati!!!

Cops!!! 
bukan itu sahaja perkhidmatan yang ditawarkan tau.. 
Khidmat Jahit Manik pada baju pon ade.. khidmat menyerikan lagi baju pengantin pon ada!! Hasil nye memang cantek.. ai bagi satu contoh..


Haaaa... ini salah satu baju pengantin yang telah dinaik serikan oleh WashuraBeads.. dari satu baju yang polos dan kosong! boleh jadik Blink2 gittu..
CANTIK kan!! kan!

Selain dari baju Pengantin, WashuraBeads jugak menerima tempahan jahitan manik di baju biasa.. baju kurung boleh, baju kebaya boleh.. semua baju boleh! ikut kehendak pelanggan~
Jom tengok Hasil jahitan manik baju @ WashuraBeads..

 Motif Chiffon Flower

 Design: Crumble
Gojes rite??

 Embellished Lace

 Exclusive

 Floral..

 Highlight...menyerlahkan lagi corak di baju anda yang sedia ada..

scatter pearls/manik terabur

Haaaa.. amacam?? cantek x hasil tangan WashuraBeads??
berkenan tak??
kalo nak usha2.. terjah lah ke blog WashuraBeads.. lebih banyak gambar hasil jahitan yang dah siap di sana..

untuk info lanjut..


Call/SMS/Whatsapp:
019-3129776

Email : 
washura10@yahoo.com


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

6 comments:

azi said...

Semuanya cantik....!!

mamalieyna said...

Mmg cunlah:-)

Anonymous said...

Smua cntik2..nak tp dpat x if nk jahit manik di veil..meterial chiffon..

Sue Shah said...

assalam,

sy brminat nk sewa veil..tp sy di johor.

blh tau prosedur x?

wawa said...

halu2..dgn keizinan tuan blog,sy nk membalas..

Anonymous : blh jahit kt chiffon,tp nk kene tgk pd design dlu

Sue Shah : blh x contact sy utk discuss
sms/whatsapp : 019-3129776
EMail : washura10@yahoo.com
FB : facebook.com/WashuraBeads

TQ tuan tanah..:)

Anis Najwa said...

boleh request veil mcm mna kita nak x ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...