Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 23, 2013

...Edisi Dalam Besen...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu.. sonoknye haini sebab esok dah cuti..ahaks~

hari ni big 2 big bos x de.. sorang turun Johor sorang turun Sabah.. tinggal bos kecik jer yang ade..tu pon cam biskut..kejap ade kejap x de pastu x de trus.. ahahahaha..
okeh... ai jadik bos kejap!

sambil2 buat keje nih.. saje2 lah nak update sket.. nak update awal2 pagi tadi sibuk kelain.. semalam balik awal..tak sempat nak draf n3..

Gambar dalam besen.. Versi bersama papa..
urrmmm.. besen tuh memang beli besar untuk anak2 mandi kolam.. hahaha..
kolam belon KAMI dah bocor..so, beli besen besar dulu untuk semantara waktu..
Tapi, bukan anak yang duduk.. bapak budak yang duduk..

ai nih nama jer mama 2 anak.. tapi hakikatnye 3 anak yer.. 1 ketua dan 2 askar..muahahaha..ampun banggggg..larik lintang pukang..

Ketua bersama sorang askar.. baik punye jeling~
lagi sorang kena wat homework..kalo tak, boleh lah korang tengok mereka berjemaah dalam besen tuh.. bikin mama fenen jer..
sabar jer lah banyak2 melayan 3 askar!

sekian.. kisah dalam besen

p/s: sape tau kat mana ade jual kolam mandi yg tiup2 tu dengan harga MURAH!
kikikikikiki


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Fieza79 said...

Ya Allah skali dgn papa msuk dlm besen tu haa..hihii...

SYANI said...

tERBAEK............Dengan bapak sekali boleh join..

~aYu~ said...

hehe.. mana nak beli besen ni yer... huhu.. leh sumbat dgn ayahnya sekali.. ayu beli kolam kecik tu kat carefour je. xingat lak harganya..

azi said...

he..he...Mama , tak masuk sekali ke?...

TeacherAzimah said...

hahaha apsal papa delisha masuk sekali dlm besen?? hahaha...
zura, cer beli pool tu yg bkn jenis kena pam angin. beli yg biasa jer, bila penuh air dia akan tegak dgn baik. yg tu tak mudah bocor.

Nafira usof said...

~ayu~
zura beli kat kedai barang plastik jer.. alaaaa kedai yg jual2 bakul laa.. bekas2 plastik laa.. haaaa.. nih jumpe besen besar trus jer sambar.. harga kalo x silap rm30++..

carre4 eh?? nanti nak gi intai2 kot2 ade sales..kikikiki

Nafira usof said...

Kak Azi..
ahahaha... mamanye terlebih saiz.. x muat! ahahaha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

amboiii laki hang....
nk berendam jugak ke.. hehehhe
acu letak air.. blh feeling mandi kolam tu..

Nafira usof said...

Teacher Azimah...
Papa dorang memang cam tu TA.. ala2 kanak2 rebina gittu.. ahahahaha..

ingat nak carik yg jenis camtu lah.. tapi mahal boleh tahan kan~ ngah tunggu offer kat giant..hehehe

maszmadi said...

delisha ngan besen mmg x bleh pisah kan.. tapi ayah dia tu apehal... haha

Atia Adina said...

kak ad beli kat carefour....tapi tak ingat harga dia berapa....rasanya dalam rm30++....besen pun ok....tahan...tak bocor....betul....

Papa Mifz said...

yang papanya join sekali kenapa tuh, that y lah Delisha menjeling...hehe

Cho Zila said...

sabojeler... nak buat camnerkan... tuler kena beli yang tiub getahtu besar sikit..ngan maknyerpun leh masuk

mamalieyna said...

Hahaha...mmg confirm besar..bapk budak pun muat..ihiks :-)

Nens Collection said...

giant murah kalo kt aku..yg jenis mcm kiter punyer dulu..xyah tiup2..tp ssh skit nk kering sidai die..

Nens Collection said...

giant murah kalo kt aku..yg jenis mcm kiter punyer dulu..xyah tiup2..tp ssh skit nk kering sidai die..

Nens Collection said...

giant murah kalo kt aku..yg jenis mcm kiter punyer dulu..xyah tiup2..tp ssh skit nk kering sidai die..

Nens Collection said...

giant murah kalo kt aku..yg jenis mcm kiter punyer dulu..xyah tiup2..tp ssh skit nk kering sidai die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...