Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 8, 2013

...Tahniah AdikKu | Selamat Bertunang...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.. Moga hari ini lebih baik dari semalam..amin~

N3 hari ini nak adalah special wish to my lil bro..

Selamat bertunang to both of u..
Moga kekal hingga ke jinjang pelamin..

adik lelaki ai yang haitu sakit..suspek kanser.. masih dalam MC selepas di sahkan tibi tulang.. syukur sebab dijauhkan dari penyakit yang sukar diubati tu~
masih mengambil ubat2an untuk rawatan tibi..
makin gumuks dah adik ai nih..ahaks.. maklumlah dah hampir setahun dah dia MC..
adik lelaki ai nih kerja kat penang.. Anggota Maritim~

Ma dan bakal menantu.. InsyaAllah~

Adik bongsu ai, adik Na.. satu2nye anak buah, Ammar Haziq & lil sis in law to be, Azie...

ape yang menyedihkan, ai tak dapat joint majlis pertunangan ini.. huhuhu..
kita hanya mampu merancang.. Allah yang menentukan segalanye..
Takpe, tunggu majlis kawen nanti la..pasrah..:)

Lagi cerita pasal majlis pertunangan Adik ai di blog Nens.. lebih meriah dengan gambar di sana..Terjah!!

Nens Blog

sekian.. n3 wish selamat bertunang..


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Myra Jay said...

Tahniah pada adik Zura, moga selamat ke jinjang pelamin dan bahagia :D

TeacherAzimah said...

wahhh putih melepak bakal adik ipar u zura. tahniah!

TeacherAzimah said...

wahhh putih melepak bakal adik ipar u zura. tahniah!

Nens Collection said...

hehe..aku pon n3 ni jugak..hehe..

Saya Disini said...

tahniah..xlama lgi akan dapat adik ipar la ye

Papa Mifz said...

tahniah buat mereka..semoga kekal hingga ke jinjang pelamin...:)

Anamarza Sue said...

Tahniah.. bila nak langsung tu

LiYa HaNiF :: said...

congrats to both of them...

ct rahani said...

tahniah utk adik zura.. semoga kekal hingga ke jinjang pelamin.. amin..

ct cheery said...

patutlah cari2x pix sis xde..hehe

inazamri said...

tahniah n selamat bertunang buat adik.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah tuk adik nafiraa ya..semoga terus kekal hingga kejinjang pelamin.Aminnn

::NureeN:: said...

td ada baca kat n3 nen...
tahniah buat bakal mempelai.. :)

Masya said...

tahniah.. moga hingga kejinjang pelamin dan berkekalan kehujung nyawa...

Daddy Ziyyad said...

Tahniah buat adik...moga ke jinjang pelamin dan berbahagia...Dan moga semakin sembuh dari TB tulang..

maszmadi said...

tahniah kak ra sbb bakal dpt adik ipar... tahniah jugak buat adik kak ra...

maszmadi said...

kak ra lupa nak inform, fm dah sampai... sangat cumel... thanx bebanyak

LYAfrina said...

alhamdulillah...
tahniah buat adik zura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...