Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 29, 2013

...Membebel Ajer KerjaKu...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa..
BZnyeeeeeee kebelakangan ini.. Kalah director BZnye.. director BZ ke?? kuli jer yang bz..huhuhuhu.. Takpe lah.. Janji Gaji Bulan nih pakai gaji baruuuu..

Ingat lagi tak kes bulan 5 2012?.. kekeke..
syukur kenaikkan ke 2 di tunaikan sudah! Makanye~ ai pon kena tunaikan jugak ler janji ai pada kampeni.. kena masuk keje hari Sabtu.. sob sob sob..

kalo ikutkan bulan January ai dah kena start keje dah.. tapi ai bagi alasan bbsitter x de lagi.. bulan 2 baru start.. kalo ikutkan dorang mmg ler nak suh masuk secepat mungkin.. tapi.. ai jer keras kepala.. degil punye olang.. So, sabtu minggu nih dah kena keje hari Sabtu! boringnye!

Bulan feb plak nak sambut Chinese New Year (CNY), Kalo Ade rezeki kampeni akan bagi bonus n kenaikkan.. Harap2 ade lah bonus untuk tahun nih..kenaikkan x berani dah nak mintak.. kang kena hempuk free2 jer kang.. hehehe..

citer pasal bonus.. pekerja gomen dh 2 kali dapat bonus kan.. syok ar~ ai sekali pon x de lagi.. harap2 ade lah rezeki anak2 tahun nih.. amin~

Okeh.. stop sini dulu lah n3 membebel kali nih.. nak sambung keje jap.. sambil2 singgah rumah korang jap.. dah lama x jalan2 nih.. bz benor jer gayanyekan!

sekian.. n3 memvevel!

P/s: Sapa yang ade bonus lebih tuh, sila2 lah bajer ai k~ muahahaha

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

12 comments:

Nens Collection said...

waduh2 janji kene tepati la ni..sabtu kene..hohoho..xpelah janji naik gaji kan..kalo tahun ni naik gaji sume org ngn2 mu la kene naik..2 perkara berbeza tu..hehe

aku pon lama x berbonus!

Cho Zila said...

janji ditepati.. alamak tak nak keje hari sabtu...

azi said...

malasnyaaaa... kena kerja hari Sabtu....

Masya said...

amboi kemain permintann.. tp btl jgkkan.. apasalahnya.. mintak xmau kerja sabtu.. janji kerja blh dibereskan 5 hari wkatu bekerja...

maszmadi said...

ala, akak lambat mintak bonus tu... dah abes dah... haha

erm, kena keja ari sabtu ker, so cuti ari ahad jerk, x bestnyer... tapi gaji dapat lebih kan.. hehe

ct cheery said...

cheery nak bebel jugak lah...cheery xdpt pun kenaikan gaji dan bonus..huh rezeki xde tahun ni..uwaaa...nangis dah ni

LYAfrina said...

hehe..moga ada lah rezeki dpt bonus tu....

mamalieyna said...

Aduuui berat tu, eina dl dr kerja sabtu half day, jd cuti..mmg best aaa :-)

Sama2 kita dioa ada bonus utk kita ye ..hehe..

محمد رازيق said...

tak apa. tahun depan ada bonus tu. inshaallah,

TeacherAzimah said...

moga ada kenaikan gaji utk zura sempena CNY ni insyaalah...
working on saturday?? best of luck for the new routine!

Izan Ishak said...

mudah2an ada rezki buat zura n anak2 nanti... jgn risau2~

Myra Jay said...

Gomen dah 3x bonus.. Tempat myra nak dapat bonus sekali pun cam tak ikhlas je nak bg.. Bonus sekali bersamaan setengah bulan dari yg Gomen dpt..

Sadis... huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...