Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, January 9, 2013

...Touch N Go Untuk Suami | Rezeki...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu..
Rasanye tahun 2013 nih tahun bz untuk ai.. ahaks~ sejak cecah masuk tahun baru nih asik bz jer kat opis.. rasa x cukup masa jer 9 sampai 5 nak settlekan semua kerja.. nak terkucil pon   kadang2 4 kali lalu kt toilet pon belom tentu sempat singgah.. adehaiii..

so, ai cuba amik insentif draff siap2 n3 utuk esok.. tinggal publish jer.. kalo x, mmg x sempat nak wat n3... okeh! tinggal kan citer pasal kerja yang tak kan pernah habes tuh!

haaaaa... hari nih nak citer pasal rezeki.. kadang2 rezeki datang kita pon tak perasan kan~ betapa pemurahnye Maha Pencipta.. sampaikan hambanye sendirik tak perasan rezeki yang di beri oleh NYA. Alhamdulillah~


Touch N Go percuma untuk suami tercinta..
Dari kampeni tempat My hubby kerja..


hadiah buat semua pekerja sempena ulang tahu ke 30 tahun..
bertuah keje kat kampeni My hubby nih.. ade aje bonus untuk pekerja mereka..
haritu masuk model Camry dapat jam sorang sebijik.. jeles kan~ 
rezeki masing2.. ai tumpang merasa jer.. kikikiki..


Touch N Go dengan nilai RM50 hengget..
lepas dah kalo nak balik Terengganu tuh.. ahaks~

thanks to UMW Toyota Motor.. moga terus maju jaya!

sekian.. 

p/s: Korang selalu guna Touch N Go tak??


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Nens Collection said...

alhamdulillah..syok2!..
kalo aku dpt kene g KL sokmo lah..haha
nnt2 adiah bg sebijik sorang camry plop..mmg best lah!

Delimasari said...

tahniah

MRS. K said...

kalau nak balik kampung baru topup tngo.. hewhew

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki..

Bestnya Zura keje 9-5, kami 8-5.30... huhuu

Atia Adina said...

wow best....nanti beli smart tag tau....sangat mudah dan cepat....elok guna tng ni...ada rebet.....baru semalam akak tebus rebet....sapa nak bagi free free rm70 kan?????

SYANI said...

Tak pernah ada TNG ni sebab jarang travel..

azi said...

memang seronok kalau dapat barang percumakan..bertuah betul suami Nafira ye..Rm50.00 tu banyak jugak tau...:)

p/s akak kalau berjalan jauh aja gunakan touch n go, dekat2 suami akak gunakan tunai aja...

Papa Mifz said...

alhamdulillah...murah rezeki...syok kerja company besar nih kan...:)

ainnoraini said...

tahniah...
hari2 guna TNG ni..nak elak jem bila balik waktu keje...

Anamarza Sue said...

suami dulu dapat jugak TnG percuma tapi kena collect kat bracnh dia, sampai ke sudah kitaorang tak gi ambil, rugi kan.. hahha

maszmadi said...

alhamdulillah, erm senang guna TnG nieh, x yah beratur ambik tiket..... perjalanan lancar jerk, kalu ada smart tag lagi best, tapi masz punya dah rosak.. huhu os guna TnG jerk...

Raihana Rr said...

salam,
TNG nie memudahkan pengguna highway.. kalau time peak season mesti panjang berjela kat tol... so nie salah satu alternatif. Yang bagus nye, kredit dlm TNG nie xde expired date... so tak yah risau la kan... bila-bila nak pakai toouch je card tue. Rai memang pengguna setia hari2 masuk tol pergi kerja... siap dapat rebate dari plusmiles...

LiYa HaNiF :: said...

alhamdulillah rezeki.. ^_^

::NureeN:: said...

rezeki awal thn nih...
tue srh krg g jln2 la tuh hehee...
tp klau naik jambatan p.pinang sure 7hinggit jgk.. sbbnyerr klau ada touch & go yg dr jambatan tol dia juz rm5.60 jek hehhee

Nens Collection said...

http://nenscollection.blogspot.com/2013/01/peraduan-sikecik-ku-comel-dan-manja.html

weh join kontest ni buat delisha
aku tag mu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Guna time nk blik kmpg je....Kita spot every month rm200 utk parking, to Kita pi keje naik moto so touch n go tu wat spare Balik kmpg n jenjalan je....

mamalieyna said...

Rezeki2x..best..

Tak penah guna, dok guna cash je ..hee

Norzie hany said...

Alhamdulillah rezeki tu.

Cho Zila said...

betoiler akakpun kalau tak autopublish bersarang ler blog.. mmg tak terkejar masa sekarangni..
akak suka co cam gini memang baik ngan staff.. keje pun suka hati..

Sidratul Muntaha said...

huu
jgn jeles2
laki ko dpt lebih
mintak la lebeih dari dia jugak
ahaha
ape guna lakikan?!
huhuuh
awal thun mmg bz noks
rasa nak pecah kepala buat kije

ct rahani said...

Alhamdulillah.. kdg2 je topup touch n go nih.. nak2 kalau nk balik kg.. :)

Izan Ishak said...

tahniah2...rezki dtg dlm perbagai bentuk kan. dah jimat duit tol nak balik kg tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...