Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 7, 2013

...Koleksi Terbaru...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin..
bz yang amat.. nak terkucil pon x sempat.. adehaiii..

curik2 jugak update n3 harini.. sebab banyak sangat dah citer yang tertangguh.. aduhaiii..

okeh.. tak sempat nak bebel panjang2.. layan jer lah gambar2 koleksi FM terbaru ai.
syok habes!! sebab ramai yang bagi sokongan dalam xtvt ai mengumpul FM.. hehehehe..

FM Bukit Merah..
dari kakakku Elissmie.. menang GA kat blog beliau..

Datang bersama2 ole2 ini.. 
Thanks Kakakku Elissmie.. sayang kak eliss ketat2!

koleksi luar negara..
Hat Yai, Thailand.. dari adik ipar ai kat Klang..
dia memang tahu kakak ipar dia nih pengumpul tegak FM.. sebab tuh oleh2 ade ole2 FM dalam 3 keychain.. Thanks u soo much.. sebab sudi tambah koleksi kakak ipar mu ini..:P

Koleksi luar negara jugak! 
PERU.. from Marya.. haitu dapat ole2 dari Marya..
FM kali ini dapat sebab menang saguhati GA yang Marya anjurkan kat FB..

terima kasih kepada juri yang merangkap hubby Marya sebab sudi pilih penyertaan ai sebagai pemenang!

ade sape2 nak tolong tambah lagi?? hehehehe..:P

sekian.. n3 tunjuk2 FM
 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

11 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nafira..mmg best kumpul FM nikan?Sama la ngan k.atie..klu GA hadiahnya FM mmg syok nk join :)

SYANI said...

Bertambah koleksi FM yer.. Best..Best.

Nens Collection said...

banyak2!..geram tgk warna warni kemeriahan FM neh..haha

aku pon kakak opis sorang je..tp sbb k.ita ramai kawan rakan pjbt lain,bila jupe tarik aku..jd secara otomatik aku pon terjoin..haha

Izan Ishak said...

semuanya cantik2! best betul kalau ramai yg support hobi camni kan. bertambahlah koleksi fm zura~

Saya Disini said...

wah,,,bertambah la koleksi akak ye

Eliss Mie said...

terima kasih la tayang hadiah kita tak seberapa tu :) malu den.

LiYa HaNiF :: said...

alaaaa nak jugak hehe...

mamalieyna said...

Waaa bes tu ..fm ni comel2x kan..eina pun dh jd peminat kumpul fm :-)

ct cheery said...

meh cheery tambah..hehe..sis kasi email leh..nak mintak something kat sis ni..hehe

Cho Zila said...

waduh2 syiiok bangat... dapat dari peru tu yang jelesnyer.

.:: Mrs Z ::. said...

bestnye kumpul fm banyak2...dulu pernah jugak kumpul lekat kat petiais, tapi anak2 punya pasal, semua abis pecah...tinggal 3 ketul je lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...