Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 28, 2013

...Roti Canai Di Hujung Minggu | Heaven...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari isnin yang huru hara.. 
ai warga selangor yang kena keje harini.. x Best langsung!!

Jom Layan bende best bagi mengubati hati yang lara sebab kena keje! hahahaha
Bersarapan pagi di mamak.. memang syok kan!
lagi2 dapat layan roti canai.. Heaven!!

KAMI..
Bekfes di kedai mamak~
tengok lah delisha tu.. cam pandai jer layan game kat hp.. ralit sungguh~

Mama n Papa
Layan roti canai sardin..
memang banyak sangat isi sardinnye.. puas makan..

Papa dan Anis layan telur masak separuh..
my delisha makan telur rebus + kongsi ngan mama makan roti sardin..

sedapnyeeee... terliur dak???

sekian.. n3 kasi terliur!

p/s: korang selalu sarapan kat mamak di hujung minggu??


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

7 comments:

Nens Collection said...

sape yg diet atkins ni..haha

TeacherAzimah said...

Hujung mggu jarang breakfast kat luar. Mesti kat rumah....laan mamak sesekali mmg best hehe

Papa Mifz said...

gebu jer PM tgk roti sardin tuh...:)

Liza said...

wah, telur tu menggiurkan. huhu..

mamalieyna said...

Sedp tuuu..eina kdg2 lepak mamak gak pepagi sorang2x sbb ofis bkk lambat, eina smpai awal..sorang pun jlan..hee

Daddy Ziyyad said...

Ni mamak kat mana? saya selalu lepak Hakim Seksyen 7 tu..hihihih

Myra Jay said...

Part telur separuh masak tu memang terliur tengok ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...