Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 22, 2013

...Ceria Kembali...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa.. Moga hari ini lebih ceria dan gembira..

Balik keje semalam tak sabor nak tengok perkembangan Delisha..
balik jer dari rumah ibu dia..tengok dia ceria dan sihat..legaaaaa sgt2!

Ceria kembali.. syukur sangat2..
mewarisi senyum mama.. senyum sampai mata sepet..muahahahaha
Terima Kasih buat semua yang mendoakan kesihatan anakandaku ini..

okeh.. nak balas sket komen2 kat n3 semalam..
masa gi jumpe doc, doc tak de plak nasihatkan untuk amik nebuliser tu..
tak tau lah kalo masih peringkat awal.. tapi ai memang dah inform kat doc tuh yang nafas Delisha laju.. pastu doc kata, saluran pernafasan dia sempit akibat kahak..
atau..
ai kena request untuk buat nebuliser tuh?? urrmm..
ai memang tak tahu prosedur klinik camner.. huhuhuhu

apa2 pon.. syukur sangat2 sebab delisha dah kembali ceria.. cuma selera makan dia masih kureng.. x mo makan nasi.. nak makan lauk jer.. ape2 lah nak oiii.. janji nak makan~

sekian.. 



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

15 comments:

ct cheery said...

aloh..loh..senyuman dia memang leh legakan ibu yg mengandung..senyum iklas tu..hehe

ainnoraini said...

alhamdulillah.. sudah kembali sihat dan ceria...

TeacherAzimah said...

Alhamdulillah dah semakin sihat... Takpe lar dia nak mkn apa pun janji berisi perut dia. Jgn biar kosong. Klu ikut doctor, vitagen pun blh asalkan jgn perut kosong. Lega sket mama dia yer hehe...

.:: Mrs Z ::. said...

alhamdulillah delisha dah semakin sihat.. berapa umur delisha ye zura? anak saya dulu penah kena mcm ni ms umur 4bulan..
8d7n tahan wad..
kahak banyak dan kalau dia bernafas sentiasa berbunyi..
akhirnya kena admit..
kena inject antibiotik & suction bagai ..
lepas tu alhamdulillah, setakat dia dah nak masuk 4tahun ni, alhamdulillah tak penah kena mcm tu lg dah..
hopefully delisha pun akan terus sembuh lepas ni ^_^
sy ada buat entry pasal tu tp tak reti nak link sini..heheee..

sue zainun said...

alhamdulillah..mmm xde pengalaman mengenai nebuliser..harap2 delisha sentiasa sihat la ye..skt skit2 tu biasalah..utk kuatkan antibodi..:)

Fieza79 said...

smoga delisha sihat2 je..amboii senyum tuu tak tahan tgk...lapang dada ibu tgk anak sengih ceria mcm tu...

Anamarza Sue said...

seronok tgk anak kmbali ceeria lepas demam kan hilang peenat risau sebelum tu

Sidratul Muntaha said...

selagi tak semput oklah tu zura
jgn amalkan sgt neb tu
tu mmg langkah2 terakhir je tuk ank2 yg betul2 ade asthma
neb tu ade stereoid tau..
tu sbb doc bkn sesuka bgi

Nens Collection said...

sengeh molek..haha
alhamdulillah..semoga adik delisha sihat sokmo lps ni..besor2 skit mcm abg ammar ehh..;)

LiYa HaNiF :: said...

senang hati bila tengok anak dah mula tersenyum bila dah sehat nie..

LYAfrina said...

alhamdulillah.. tgk tu luas senyuman delisha..

mamalieyna said...

Alhmdulillah... sihat dh dia :-)

eT said...

sihat daaa...Alhamdulillah..senyum comey jek..

Daddy Ziyyad said...

Nebuliser tu akan diberi pada patient kalau mmg ada bunyi penyempitan yg agak teruk ( bunyi wheezing)...Selalunya, kalau bunyi nya sikit(mild), saya tak akan beri pesakit neb...Tapi kalau teruk attack nya, mmg kena ambik neb..kadangkala kena berulang ke klinik 2-3 kali sehari utk ulang neb..

~aYu~ said...

ceria je tu dah sihat la tu... risau biler anak sakit ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...